Date companie
 
 
 
 

Revelion compromis de un incendiu devastator

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Ianuarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, incendiu, casa, tipografie
 

Bunuri de zeci de mii de euro s-au făcut scrum, iar o persoană s-a intoxicat cu fum, din cauza unui incendiu devastator, care a cuprins casa și tipografia unei familii din Capitală, chiar în noaptea dintre ani. În clădire se aflau utilaje scumpe, care nu fuseseră asigurate de proprietari.

VOX "Nimic nu a fost suprasolicitat pentru cã noi suntem în concediu de douã sãptãmâni! Nu stiu de la ce a pornit, dar pãrerea mea e cã cineva a pus intentionat! Nici nu sunt în stare sã vorbesc! Nu vreau sã intru si sã vãd urmãrile!"

AMBIANTÃ (stinge un carton în flãcãri)

Fumul gros degajat de cartoanele, tușul și celelalte materiale inflamabile s-a împrăștiat în toată zona. Oamenii cred că incendiul a fost pus intenționat.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Incendiu toxic la un depozit de deșeuri din plastic, la Salonta ( 9 Iulie 2021 )

  Nouă ore au luptat pompierii cu incendiul izbucnit, spre dimineață, într-un depozit de deșeuri plastice reciclabile din Salonta, județul Bihor. Trei hale au fost cuprinse de flăcări. Apelul care anunța incendiul...

 • O biserică din județul Vrancea, mistuită de foc chiar în Vinerea Mare ( 1 Mai 2021 )

  Biserică făcută scrum, chiar în Vinerea Patimilor! O persoană a anunțat la serviciul unic de uregnță 112, ieri, în jurul orei 17:00, că biserica din satul Topești, județul Vrancea este în flăcări.

 • Casă făcută scrum, în Argeș ( 19 Aprilie 2021 )

  Incendiu de proporții în comuna Brăduleț, din județul Argeș! Un bărbat în vârstă de 74 de ani a murit, după ce casa i-a luat foc. Omul nu a reușit să iasă din locuință, în momentul izbucnirii incendiului.

 • 25 de persoane, evacuate în urma unui incendiu ( 15 Aprilie 2021 )

  Incendiu la un bloc din municipiul Giurgiu! Flăcările au cuprins acoperișul imobilului de patru etaje. Este vorba despre un bloc cu o singură scară locuită, a doua fiind în construcție.

 • Poluare masivă în București, în urma unor incendieri de cauciucuri ( 15 Martie 2021 )

  Poluare masivă, noaptea trecută, în București și în zonele limitrofe! Toți indicatorii de măsurare a calității aerului au arătat depășiri mult peste limita maximă admisă. În toate cartierele Capitalei, la miezul...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2