Date companie
 
 
 
 

Revenire miraculoasă, din comă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Ianuarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : galati, medici, moarte, bloc, tanara, cerebrala, tencuiala, cap, miracol
 

Miracol, la Spitalul de Urgență din Galați, acolo unde tânara în vârstă de 30 de ani, care, în urmă cu două săptămâni, a intrat în moarte cerebrală, după ce o bucată din tencuiala de pe bloc i-a căzut în cap, și-a revenit. Femeia a deschis ochii și a reușit să spună câteva cuvinte. Medicii sunt și ei surprinși de evoluția pacientei.

VIORICA MOCĂNAȘU, mama pacientei "Începe sã vorbeascã, dã semne, deschide ochii, se uitã dupã noi. Zice apa, mama... Au zis cã astãzi o bagã la supã, un doctor a fost multumit când a vãzut azi si-a fãcut cruce, un miracol!"

Medicii sunt optimiști și cred că, în câteva săptămâni, pacienta ar putea să meargă din nou.

NICOLAE BACALBAȘA, Spitalul de Urgență Galați "Pentru mine este o evolutie neasteptat de bunã si o abatere statisticã de la tipul de evolutie, dar tineretea, nevinovãtia, dumnezeirea, în mãsura în care putem vorbi în acesti termeni si sã vedem pânã la urmã ce-o fi."

Ancheta începută de Poliție nu a fost încă finalizată. Familia tinerei spune că ar vrea să dea în judecată vinovații, însă sunt prea săraci să angajeze un avocat.

VIORICA MOCĂNAȘU, mama pacientei "Eu am bani sã mã judec cu Primãria, spune-ti si dumneavostrã? Eu am salariu mic, de 5 milioane si jumãtate si nu mi-a dat din luna lui mai banii. Eu am putere cu primãria, cu administratia, cu învãtãmântul?"

Imobilul în care femeia locuia cu chirie aparține Consiliului Local Galați și este administrat de Grupul școlar Metalurgic.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2