Date companie
 
 
 
 

Rezerviștii au protestat, in timpul alegerilor din PDL

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 Mai 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : proteste, sindicalisti, nemultumiri, militari in rezerva
 

Nemulțumiți de măsurile luate de Executiv, rezerviștii din principalele orașe ale țării au protestat în ziua în care principalul partid de guvernământ și-a ales noul lider, în speranța că astfel revendicările lor vor fi în sfârșit auzite. Mitingul din Capitală a fost organizat în Parcul Izvor, la doi pași de Palatul Parlamentului, locul care a găzduit alegerile interne din PDL.

VOX: "Protestul este simbolic. Toti am fost stigmatizati de aceastã conducere, care se reorganizeazã pentru a fi mai virulentã asupra corpului de militari, politisti si ceilalti."

VOX: "- V-au tãiat pensia? - Mi-au tãiat-o. A venit redusã, dupã care ne pãcãlesc pe toti cã pânã la sfârsitul anului o sã ne dea aceeasi pensie pe care am avut-o, dar nu se stie."

În alte orașe, printre care și Ploieștiul, militarii în rezervă au pichetat sediile PD-L și au scandat lozinci împotriva Guvernului.

AMBIANTÃ (portavoce) "Boc cel mic si îngâmfat, robotel defect sedat, tu te pricepi doar la coasã, du-te mã, pe noi ne lasã!"

AMBIANTÃ: "Jos Guvernul!"

VOX: "În decembrie '89 s-a murit degeaba pentru respectarea demnității poporului român."

Sindicaliștii spun că protestele vor continua până la soluționarea problemelor cu care se confruntă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Ambulanțierii au protestat pentru că nu primesc stimulent de risc ( 10 Iunie 2020 )

  Proteste ale angajaților de la Ambulanță în mai multe orașe din România! Timp de două ore, în intervalul 10.00 – 12.00, angajații serviciilor de ambulanță au protestat pentru că, deși lucrează la acest serviciu de intervenție și se află în linia întâi în lupta împotriva COVID-19, legislația nu prevede ca ei să primească stimulent de risc. 

 • Protestele sindicaliștilor din penitenciare, suspendate pentru negocieri cu Guvernul ( 21 Mai 2019 )

  Sindicaliștii din penitenciare suspendă protestele! Sindicatul Național al Lucrătorilor din Penitenciare și Federația Sindicatelor din Sistemul Penitenciar au suspendat protestele declanșate în luna mai, după ce au primit o invitație...

 • Ministrul Educației renunță la modificările aduse admiterii în învățământul liceal ( 14 Mai 2019 )

  Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu a anunțat că renunță la modificările aduse admiterii în învățământul liceal, astfel că etapele înscrierii elevilor la liceu vor începe de miercuri, 15 mai, așa cum era prevăzut inițial în calendarul examenelor.

 • Manifestanții pro Kovesi, în stradă ( 31 Martie 2019 )

  Românii au ieșit, din nou, în stradă! În Capitală, peste 1000 de persoane s-au adunat în Piața Universității pentru a-și arăta nemulțumirile față de modificările aduse legilor justiției. 

 • Ciobanii, revoltați de majorarea taxei de pășunat ( 30 Martie 2019 )

  Proteste ale fermierilor, în județul Bihor! Mai mulți ciobani și păstori din localitatea Mădăras au venit în fața Consililului Județean, pentru a-și arăta mâhnirea față de faptul că Primăria a majorat taxa de pășunat.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2