Date companie
 
 
 
 

Rezultatul meciului România - Olanda, umilitor pentru români

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Martie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Romania, piturca, partida, meci, dragomir, olanda, amsterdam, goluri
 

Catastrofă la Amsterdam pentru fotbaliștii tricolori! Călcată în picioare de Olanda, 0 la 4, naționala lui Pițurcă i-a dezamăgit crunt pe români. Golurile înscrise pe bandă rulantă de vicecampioana mondială pe propriul teren au fost adevărate săgeți înfipte în inimile fanilor adunați în baruri.

VOX "Este full și, de obicei, la meciuri este foarte multã lume."

Speranțele într-o revenire a fotbaliștilor noștri s-au spulberat în repriza a doua a partidei de pe ''Amsterdam Arena''.

VOX "- Cum e meciul? - Dezastru! - Sperai sã joace mai bine România? - Sincer, da, dar Pițurcă a făcut niște alegeri proaste rău. - Speri să se mai întoarcă scorul? - Nu, sub nici o formă! 11 metri, deci, avem un 3-0 garantat!''

VOX "- Dezamãgitor, ce sã zic? Din pãcate, 3-0 și nu ne mai putem bucura. - Credeți cã se mai întoarce scorul acum? - Nu are ce sã se mai întoarcã.''

După înfrângerea la scor a echipei naționale, mulți dintre patronii barurilor au făcut cinste fanilor, pentru a le alina supărarea. Mai greu a fost cu președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, pe care nimic nu l-a putut convinge să-și nuanțeze atacurile la adresa tacticii alese de Victor Pițurcă.

prin telefon: DUMITRU DRAGOMIR, președintele L.P.F. "Greșeli s-au facut si rezultatul e dezastruos. Să iei opt goluri de la aceeasi echipa, mi se pare mult pentru fotbalul nostru! Erau dezorientati, fugeau ca nalucile in toate partile, era un haos de nedescris."

Deși mai există șanse ca România să prindă un loc de baraj în grupă, Dragomir crede că ne putem califica doar cu mare noroc la Campionatul Mondial din Brazilia. In opinia șefului L.P.F., Pițurcă trebuie să dea socotealã pentru ultimele eșecuri.

prin telefon: DUMITRU DRAGOMIR, președintele L.P.F. "Contractele sunt facute ca să se desfaca. Pentru banii pe care îi ia, să justifice rezultatele pe care le-a avut."

Aflată, deocamdată, pe locul 3 în grupa preliminară, naționala noastră așteaptă, acum, cele două meciuri decisive din septembrie. România va întâlni, la București, principalele rivale: Ungaria și Turcia!« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2