Date companie
 
 
 
 

Risc de explozie, pe bulevardul Pieptănari din Capitală

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Septembrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : conducta de gaze, pericol de explozie, statie GPL
 

Pericol de explozie, pe bulevardul Pieptănari din Capitală, acolo unde, joi seară, o conductă de gaze, aflată în apropierea unei stații GPL, s-a fisurat. Mirosul puternic de gaz i-a determinat pe oamenii aflați în apropiere să alerteze autoritățile.

AMBIANTÃ (interventie)

VOX: "Mirosea puternic! Acolo, s-a spart o teavã, a iesit o flacãrã, un suflu puternic, nu se mai auzea nimic, vorbeam la un metru si nu se auzea nimic."

În scurt timp, la fața locului au ajuns mai multe echipe de intervenție de la Distrigaz și două autospeciale ale pompierilor, care au delimitat zona. Pentru a permite remedierea avariei, Poliția Rutieră a deviat circulația pe cele două străzi care se intersectează cu șoseaua Pieptănari.

DORIN OLTEAN, comandant, Grup special de salvatori" "O conductã de gaze fisuratã cu pericol de explozie, ne-am deplasat la locul interventiei, am izolat zona. Este lucrarea celor de la Distrigaz."

În cele din urmă, avaria a fost remediată, iar traficul rutier a reintrat în normal.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

  • Incendiu de amploare la o halã dezafectată din apropierea gãrii Drobeta Turnu-Severin ( 29 Septembrie 2011 )

    Pericol de explozie în Drobeta Turnu Severin! O hală dezafectată, din apropierea gării a luat foc. 20 de echipaje de pompieri s-au deplasat de urgență la fața locului și s-au luptat ore întregi ca flăcările să nu se extindă în perimetrul gării.

  • O masinã pe gaz a luat foc, în garajul unul bloc din Timisoara ( 7 Aprilie 2011 )

    Pericol de explozie la subsolul unui bloc din Timișoara. O mașină care funcționa pe gaz a luat foc în garajul blocului. Oamenii de la parter si de la etajul 1 s-au speriat din cauza fumului care le-a intrat în case si au anuntat pompierii. Când echipele au ajuns la fata locului, focul cuprinsese masina si o parte din garaj. Din primele cercetãri, se pare cã incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit.

  • Explozie la o conductă de gaze din Complexul Studențesc din Timișoara ( 1 Aprilie 2011 )

    Panică, în Complexul Studențesc din Timișoara, acolo unde o conductă de gaze a sărit în aer, din cauza unei lumânări aprinse, într-un canal, de un om al străzii. Locuitorii din zonă s-au speriat și au ieșit rapid din case, însă, din fericire, nimeni nu a fost rănit.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2