Date companie
 
 
 
 

Risc de inundații, după căderile masive de zăpadă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Februarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : inundatii, risc, meteorologi, judete, temperaturi, ninsori
 

Risc de inundații, în județele care s-au aflat în stare de alertă, după ninsorile masive. Ialomița, Călărași, Constanța, Tulcea, Buzău, Brăila și Vrancea sunt expuse pericolului de inundații. În județul Ialomița, nămeții depășesc un metru și jumătate, iar oamenii se gândesc cu groază la ce îi așteaptă, dacă zăpada se va topi rapid.

VOX "Am avut în curte, valuri de zăpada. Nu dura o oră, o punea la loc."

VOX "Noi aici nu am avut adăpost. A fost, uite, până aici."

VOX bătrână: "Foarte greu, foarte greu! Iarna asta a fost... A trebuit să ne luptăm cu zăpada de doi metri."

VOX "Mă duc să iau o roabă să o car din curte, că ne intră în casă. O car de aici, că se infiltrează în casă. Zăpadă puternică și vânt."

Meteorologii avertizează că, în perioada următoare, vor fi înregistrate valori termice peste media normală a perioadei, de 8 grade Celsius, atingând pe alocuri chiar și 12 grade. Fenomenul ar putea provoca topirea bruscă a zăpezii. Precipitațiile vor fi în special sub formă de ploi slabe, în Maramureș, Transilvania, Moldova și Dobrogea, iar pe alocuri, vor fi condiții de polei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • În iulie, temperaturi caniculare și disconfort termic ( 29 Iunie 2020 )

  Val de căldură în iulie, avertizează meteorologii! Mercurul din termometre se va apropia de 40 de grade Celsius, iar disconfortul termic va fi ridicat, mai ales în zonele de câmpie.

 • Viiturile au făcut prăpăd, în câteva județe din țară ( 26 Iunie 2020 )

  Defileul Jiului a fost închis, în cursul dimineții, din cauza viiturilor care au adus cu sine aluviuni, bucăți de stâncă și trunchiuri de arbori! În cursul dimineții, C.N.A.I.R. și Poliția Rutieră au dispus închiderea...

 • Persoanele afectate de inundații, sprijinite de către autorități ( 24 Iunie 2020 )

  Șeful statului, îngrijorat din cauza inundațiilor care au făcut prăpăd în majoritatea regiunilor țării! Klaus Iohannis a transmis un mesaj de solidaritate românilor afectați de efectele vremii nefavorabile și a dat asigurări că aceștia vor fi ajutați.

 • Viiturile au făcut victime, ploile torențiale și inundațiile continuă ( 23 Iunie 2020 )

  Un bărbat de 56 de ani a fost găsit, în această dimineață, fără suflare, în apa unui pârâu din județul Bihor. Tragedia s-a produs în satul Săliște de Vașcău. Omul, care a fost văzută ultima oară lângă pârâul...

 • 140 de locuințe și peste 200 de curți și anexe, inundate ( 16 Iunie 2020 )

  Dezastru provocat de ploile abundente, în majoritatea județelor din țară! 140 de locuințe, peste 200 de curți și anexe gospodărești, opt instituții publice și 21 de străzi din 20 de județe au fost grav afectate de ploile torențiale din ultimele 24 de ore.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2