Date companie
 
 
 
 

Rodul pământului, la Cumpăna

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Septembrie 2022
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : preview Cumpana
 

Festivalul "Rodul pământului" revine la Cumpăna, în județul Constanța, cu zeci de bunătăți și muzică bună! Evenimentul va avea loc în acest weekend în Parcul de agrement din comună. Cei mari și cei mici sunt așteptați cu bucate gustoase, expoziții, concerte și multă culoare. Iar veștile bune nu se opresc aici.

MARIANA GÂJU, primar, comuna Cumpăna

"Transportul pe teritoriul comunei Cumpăna, începând de la intrarea în localitate, până la ultima stație, campusul școlar, va fi gratuit, efectuat în zilele de 24 și 25 septembrie pentru a participa la această activitate, pentru a putea beneficia de aprovizionarea pentru programul sezonului de iarnă, cu toate legumele, fructele, mustul care sunt necesare într-o gospodărie."

Nu vor lipsi productorii agricoli, meșteșugarii și gospodinele din întreaga țară. Vizitatorii pot cumpăra legume, fructe și produse tradiționale și pot participa la ateliere de gastronomie aplicată. Muzica populară și ușoară îi va acompania pe parcursul întregului weekend. Evenimentul se va încheia cu un foc de artificii spectaculos.


Rodul pământului, la Cumpăna

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2