Date companie
 
 
 
 

România, locul 15 în clasamentul UE al înmatriculărilor auto no

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 Februarie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : auto, inmatriculari
 

România se situează, cu un volum de peste 13.900 de autoturisme noi înmatriculate, pe poziția 15 în UE. În creștere cu 18,8% față de ianuarie 2018, potrivit Asociației Costructorilor de Automobile din România. Înmatriculările de autoturisme noi în Uniunea Europeană au scăzut cu 4,6% în ianuarie 2019 față de ianuarie 2018. Specialiștii auto spun că românii au salariile mici în comparație cu majoritatea țărilor din Uniunea Europeană și acesta este principalul motiv pentru care români nu își achiziționează o mașină nouă.

prin telefon, MARIUS LEONTE, expert auto
"Veniturile românilor sunt foarte mici în comparație cu veniturile est-europenilor sau celor din Europa, vorbim si de altă parte a lumii. Suntem pur și simplu dintr-un punct de vedere din cauza sărăciei, mai mult sau mai puțin spus importăm gunoaiele altor ceea ce ne duce automat la mai multe pierderi și mai multe consecințe, începând de la natură, începând de la viața noastră și toate celelalte." 

În ianuarie 2019 au fost înregistrate scăderi de volume în majoritatea piețelor mature din UE, printre care Spania, Italia, Germania, Marea Britanie și Franța.

Specialiștii auto au analizat și tipul de mașini mai potrivit pentru buzunarul românilor.

prin telefon, MARIUS LEONTE, expert auto

 "Recomandarea mea ar fi ca în momentul în care ne gândim să cumpărăm o mașină nouă de import să ne axăm pe cele cu brevet și cele destul de economice înainte de toate cu o poluare foarte mică. Mă refer ca zona de import, vine în comparație cu cele franțuzești americane, germane ș.a.m.d la cele japoneze, coreene care vin destul de puternic din spate și calitatea lor din punctul meu de vedere există mult peste cele cu prețuri destul de mari și cu o calitatea mai slabă."« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2