Date companie
 
 
 
 

Românii au intrat în minivacanța de Rusalii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Iunie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : litoral, munte, valea, prahovei, rusalii, minivacanta
 

A început minivacanța de Rusalii! Mii de turiști au ajuns deja în stațiunile de pe Valea Prahovei sau de pe litoral. Comercianții s-au pregătit să-i primească pe clienții dornici de distracție.

AMBIANȚĂ "Pe faleză mai sunt de amenajat. Încet, încet, sper să terminăm până vineri."

Agențiile de turism estimează că, în zilele libere de Rusalii, vor fi mai mulți turiști la mare decât au fost în minivacanța de 1 mai.

CORINA MARTIN, vicepreședinte, Asociația Litoral-Delta Dunării "Aproape 50.000 de turiști de pe tot litoralul. Pentru că avem oferte tentante, sunt pregătite multe evenimente, petreceri."

Bucătarii au pregătit delicatese culinare, care mai de care mai apetisante.

VOX "Avem preparate tradiționale, proaspete."

Și vremea ține cu turiștii. Pe litoral se anunță temperaturi ridicate și cer senin. Dacă spre mare drumul s-a dovedit ceva mai lin, începutul de vacanță petrecut pe Valea Prahovei a fost un adevărat coșmar. Între Câmpina și Bușteni s-a circulat bară la bară, iar coloana de mașini a depășit 10 kilometri. Pentru evitarea aglomeratiei, soferii au fost sfătuiți aă aleagă rute alternatibe, precum București - Târgoviște - Sinaia și București - Vălenii de Munte - Cheia - Săcele.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Tineri recuperați de la munte ( 30 Iulie 2021 )

  Doi tineri, lipsiți de experiență și fără echipament corespunzător, au solicitat ajutorul salvamontiștilor pentru a ajunge în siguranță în orașul Codlea. Potrivit Salvamont Brașov, persoanele rătăcite au fost localizate în noaptea de joi spre vineri în Măgura Codlei, zona Piatra Albă. 

 • Sărbătoarea Rusaliilor sau Pogorârea Sfântului Duh ( 20 Iunie 2021 )

  La 50 de zile de la învierea lui Iisus Hristos creștinii ortodocși sărbatoresc Rusaliile sau Pogorârea Sfanțului Duh. Duhul Sfânt a coborât între apostoli, în chipul unor limbi de foc, iar aceștia au început să vorbească în limbi străine, pe care nu le știau până atunci. Evenimentul marchează și întemeierea Bisericii.

 • Agențiile de turism au pregătit oferte atractive, pentru sezonul estival ( 12 Mai 2021 )

  Oferte turistice atractive, pentru sezonul estival! Posibilele relaxări ale restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus le dau speranțe românilor care vor să călătorească vara aceasta. Agențiile de turism...

 • Invazie de alge marine, pe litoralul românesc ( 9 August 2020 )

  Invazie masivă de alge, pe litoralul românesc! Reprezentanții Administrației Bazinale a Apelor Dobrogea Litoral au transmis un mesaj public, în care precizează că utilajele strâng, în fiecare noapte, cantități uriașe...

 • ANPC a constituit Comandamentul Litoral 2020 ( 21 Iunie 2020 )

  Încep verificările pe litoral! Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a constituit Comandamentul Litoral 2020. Potrivit ANPC, verificările la restaurantele, hotelurile și plajele de pe litoral demarează în luna iulie.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2