Date companie
 
 
 
 

Românii au intrat în minivacanța de Rusalii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Iunie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : litoral, munte, valea, prahovei, rusalii, minivacanta
 

A început minivacanța de Rusalii! Mii de turiști au ajuns deja în stațiunile de pe Valea Prahovei sau de pe litoral. Comercianții s-au pregătit să-i primească pe clienții dornici de distracție.

AMBIANȚĂ "Pe faleză mai sunt de amenajat. Încet, încet, sper să terminăm până vineri."

Agențiile de turism estimează că, în zilele libere de Rusalii, vor fi mai mulți turiști la mare decât au fost în minivacanța de 1 mai.

CORINA MARTIN, vicepreședinte, Asociația Litoral-Delta Dunării "Aproape 50.000 de turiști de pe tot litoralul. Pentru că avem oferte tentante, sunt pregătite multe evenimente, petreceri."

Bucătarii au pregătit delicatese culinare, care mai de care mai apetisante.

VOX "Avem preparate tradiționale, proaspete."

Și vremea ține cu turiștii. Pe litoral se anunță temperaturi ridicate și cer senin. Dacă spre mare drumul s-a dovedit ceva mai lin, începutul de vacanță petrecut pe Valea Prahovei a fost un adevărat coșmar. Între Câmpina și Bușteni s-a circulat bară la bară, iar coloana de mașini a depășit 10 kilometri. Pentru evitarea aglomeratiei, soferii au fost sfătuiți aă aleagă rute alternatibe, precum București - Târgoviște - Sinaia și București - Vălenii de Munte - Cheia - Săcele.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Alb Negru, Mattyas, Tavi Clonda și Pepe, pe scena Național FM ( 31 August 2019 )

  Distracție pe cinste la malul mării! Turiștii prezenți pe litoralul românesc au avut parte de un spectacol de excepție, într-un unul dintre cele mai importante cluburi din Mamaia, în compania echipei radioului Național FM. Artiști de renume au urcat pe scenă rând pe rând și au întreținut atmosfera, sub privirile pline de entuziasm ale turiștilor. Adrian Enache, însoțit de fiica sa, Diana, dar și Ștefan Stan au umplut scena cu energia lor.

 • Ștefan Stan, Nico și Adrian Enache, pe scenă, în această seară ( 30 August 2019 )

  Zi de sărbătoare pe malul mării! Mihai Alexandru Găinușă, realizatorul Matinalului Efervescent de la Național FM, și-a serbat, astăzi, onomastica, alături de colega sa, Oana Paraschiv, de invitați de seamă, dar și de turiștii prezenți pe plaja din Mamaia. Surprizele s-au ținut lanț în această zi specială, pentru echipa radioului Național FM. Alexandru, un tânăr angajat al unei firme de panificație, nu a încetat să lucreze nici astăzi, de ziua lui, și a venit să le aducă matinalilor un cadou delicios.

 • Național FM continuă matinalul efervescent, la Mamaia ( 29 August 2019 )

  Matinal Efervescent, pe litoralul Mării Negre! Realizatorii emisiunii de dimineață de la Național FM, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, și-au mutat studioul pe plaja din Mamaia, alături de turiști. În fiecare dimineață, de la ora 8 la 11, Oana...

 • Național FM, cu ”Matinal Efervescent” pe litoral ( 27 August 2019 )

  Matinal Efervescent, pe litoralul Mării Negre! Realizatorii emisiunii de dimineață de la Național FM, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, și-au mutat studiourile pe plaja din Mamaia, alături de turiști. În fiecare dimineață, de la ora 8 la 11...

 • Național FM, pe litoral ( 26 August 2019 )

  Matinal Efervescent pe litoralul Mării Negre! Realizatorii emisiunii de dimineață de la Național FM, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, și-au mutat studiourile pe plaja din Mamaia, alături de turiști.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2