Date companie
 
 
 
 

Romanii au monitorizat alegerile din Kazahstan

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Aprilie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Romania, alegeri, delegatie, caragea, monitorizat, kazahstan
 

O delegatie din Romania a participat la supravegherea alegerilor din Kazahstan, in perioada 28 martie – 6 aprilie 2011. Delegatia Institutului de Relatii Internationale si Cooperare Economica a realizat o monitorizare a alegerilor prezidentiale din aceasta republica din Asia. Monitorizarea a fost realizata la invitatia Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Kazahstan.

ANTON CARAGEA, director, I.R.I.C.E. "Participarea misiunii romanesti de observare a alegerilor din Kazahstan este un moment istoric din mai multe puncte de vedere .In primul rand ne aflam in fata primei misiuni sub steagul Romaniei si sub numele Romaniei care merge si monitorizeaza alegerile din Asia in ultimii cinci ani."

In Kazahstan, delegatia romaneasca a participat si la inaugurarea expozitiei dedicata marcarii a 50 de ani de la zborul lui Iuri Gagarin in spatiul cosmic, organizata la Muzeul de Arta Moderna din Astana. De asemenea, romanii au vizitat si Muzeul Primului Presedinte al Kazahstanului. Acolo au descoperit ca diploma de Doctor Honoris Causa oferita de prof.dr.Anton Caragea presedintelui Nursultan Nazarbaev, cu ocazia vizitei sale in Romania, este prezentata la loc de cinste, in expozitie .« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2