Date companie
 
 
 
 

Românii care au petrecut în aceste zile la grătare, la iarbă verde, au lăsat în urmă munți de gunoaie

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Mai 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : gunoaie, romani, MAI, gratare, minivacanta
 

Românii gustă din plin minivacanța de 1 Mai, la mare, la munte sau la grătare, la iarbă verde. Pe litoralul Mării Negre,terasele sunt pline în timpul zilei, iar noaptea sunt luate cu asaltate cluburile. La munte, stațiunile sunt un furnicar de turiști în căutare de distracție. Cei care nu și-au permis să petreacă minivacanța în stațiuni, au ales plimbările prin parcuri, terasele din orașe ori pajiștile de la marginea localităților, unde au încins grătarele. Au mâncat pe săturate, s-au distrat, dar, la final, după bunul obicei românesc, au lăsat în urmă munâi de gunoaie. De exemplu, Padurea Drãgoieni din Târgu Jiu s-a transformat într-o adevărată groapă de gunoi. Imaginea dezolantă a peisajului i-a speriat până și pe oamenii de la Salubritate. Ei au muncit ore în șir, pentru a strânge munții de gunoaie.

AMBIANȚĂ "Uitați ce se întâmplă, după ce au făcut această paranghelie, a mâncat lumea și a lăsat mizerie. Acum, vin oamenii să facă curațenie. Cade pe noi tot ce se întâmplă. E normal ca fiecare om să aibă săculeț, să bage mizeria și să plece, așa se întâmplă în România."

AMBIANȚĂ "- Câte ore credeți că o să vă ia până terminați? - Câteva ore bune! Noi încercăm să terminăm azi."

ALEXANDRU ZAHARIA, director, Primăria Târgu Jiu "- A rămas ceva mizerie. Într-o jumătate de oră ne apucăm. - Cam câte tone? - La prima vedere, volumul este mare, nu este o greutate foarte mare, zic eu pe la trei-patru tone de deșeuri care au rămas."

Remorcile au făcut mai multe drumuri, până au eliberat pădurea plină de gunoaie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2