Date companie
 
 
 
 

Românii donează sânge pentru răniții în accidentul din Muntenegru

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Iunie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, raniti, muntenegru, centrul, donatori, sange, transfuzii
 

Românii sunt solidari cu turiștii răniți în teribilul accident din Muntenegru. Peste cinci sute de oameni au mers la Centrul de Transfuzie Sanguină din București și au donat sânge, iar alte zeci de persoane au așteptat la coadă, în același scop nobil, la Centrul de Transfuzii din Târgu-Jiu.

VOX "Le mulțumesc celor din Muntenegru! Am lucrat în Muntenegru în perioada '96-'97 și sunt oameni foarte iubitori, săritori. Le apreciez gestul și aș vrea ca și noi românii să fim tot atât de iubitori!"

VOX "Am fost foarte impresionat văzând la televizor, văzând oamenii de acolo cum s-au dus pentru niște necunoscuți să doneze și în număr atât de mare. Am venit și eu să donez!"

În București, câțiva parlamentari conservatori au decis, de asemenea, să doneze sânge.

ION DINIȚĂ, deputat PC "Aș vrea să fiu alături de cei care încearcă să salveze o viață, având în vedere că mi s-a spus că am o grupă sanguină valoroasă, care poate ajuta pe mulți!"

OVIDIU RAEȚCHI, deputat PC "Mi-am făcut datoria și acuma fug, să nu leșin în fața camerelor!"

Cei care vor să doneze sânge pentru a salva viețile celor răniți în Muntenegru sunt așteptați, în intervalul 27-29 iunie, la Centrul de Transfuzie Sanguină din București. DonatoriI trebuie să aibă greutatea mai mare de 50 de kilograme și să nu fi suferit de anumite boli. Sângele pe care îl donați poate salva până la trei vieți!« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2