Date companie
 
 
 
 

Romanii inchid caloriferele si se incalzesc la aragaz

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Februarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : caldura, calorifere, gaze, romani, costuri, factura, aragaz
 

Costurile ridicate la factura de căldură îi determină pe români să închidă caloriferele și să se încălzească la aragaz. Gestul celor care apelează la această strategie îi afectează, însă, pe ceilalți locatari, care se văd nevoiți să suporte facturi mai mari la gaze, care nu sunt contorizate individual.

AMBIANTÃ (aprinde flacara la aragaz)

AMBIANTÃ "Chiar am probleme cu circulatia. Închidem repartitoarele si dãm drumul la aragaz. Pentru economie nu avem încotro, ne-a tãiat din pensie 5,5%."

Femeia dă la zero toate repartitoarele din apartament, pentru a scăpa de factura costisitoare la căldură.

AMBIANTÃ "Sunt reci, doar tevile care mai sunt..."

AMBIANTÃ (administratorul de bloc explicã la panoul cu facturile la întretinere) "Vedem unde scrie gaze. Uitati cât a venit, 12,5 lei pentru o persoanã... pe timp de vara, el ajunge la patru sau cinci lei de persoanã."

VOX "Eu nu mã încãlzesc cu gaze, cã nu suport mirosul de gaze, dar de plãtit plãtesc, care altii stau cu gazele deschise."

GHEORGHE STÃNESCU, administrator de bloc "Nu va plãti pentru caldura interioarã, va plãti pentru caldura datã pentru pãrtile comune: subsolul, caloriferele din uscãtorii, bãi, scara blocului. El va ajunge sã plãteascã foarte mult la facturã o datã pentru pãrtile comune si o datã pentru gaze."

Situația se va complica și mai mult, anul viitor, când vor fi eliminate subvențiile la căldură.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2