Date companie
 
 
 
 

Românii, Revelion incendiar în stradă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Ianuarie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : distractie, romani, revelion, artificii, strada, dansuri, sampanie
 

Distracția a învins gerul, la trecerea dintre ani! Milioane de români au petrecut Revelionul în stradă, cu spectacole de artificii și concerte. Antidotul împotriva frigului pătrunzător l-au reprezentat șampania și dansurile.

AMBIANȚĂ  "Trei, doi, unuuu!"

VOX "- Ce vă așteptați de la 2015? - Primul lucru, să fie liniște în țară, să fie înțelegere între guvernanți și să ne mărească salariile. Locuri de muncă!"

VOX "Îmi doresc ca, anul ăsta, toată lumea să fie mult mai bună și să privească cu încredere, în anul ăsta, că o să fie realizări mari."

VOX "Sănătate, în primul rând, și soția mea trebuie să nască într-o lună de zile, și îmi doresc un copil sănătos. La mulți ani, pentru toată lumea!"

AMBIANȚĂ "La mulți ani, buzoieni!"

VOX "Îmi doresc, mie și tuturor românilor, tot binele din lume și să fim sănătoși, optimiști, fericiți."

AMBIANȚĂ "Mulți ani trăiască! La mulți ani!"« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Temerile financiare ale românilor ( 21 Septembrie 2019 )

  Instabilitatea financiară, principala temere a românilor! Cel puțin așa rezultă din cel mai recent studiu privind preocupările financiare, din care mai reiese că românii consideră că educația financiară în familie este esențială.

 • Aventuri de vacanță, la Stâna de Vale ( 13 Iulie 2019 )

  Zonele de agrement din România reprezintă ținta favorită, în această perioadă, pentru românii care pleacă în vacanță sau care doresc să se distreze în weekend. Un loc în care distracția se împletește cu relaxarea, la aer curat, și care...

 • Românii cheltuie mult pe hrană, europenii dau banii pe utilități ( 3 Iulie 2019 )

  Românii cheltuie cei mai mulți bani pe hrană, în timp ce europenii pe utilități! Cel puțin așa rezultă din ultimul studiu Eurostat dat publicității. Când vine vorba de mâncare, românul nu se uită la bani. Așa a ajuns România...

 • Marș de solidaritate, pentru Cimitirul Valea Uzului ( 9 Iunie 2019 )

  Marș de solidaritate, în cazul cimitirului de la Valea Uzului! Peste 300 de români și maghiari au participat la o adunare de solidaritate interetnică româno-maghiară, sîmbătă după-amiază, în Piața Unirii din Cluj-Napoca.

 • Tendințele în organizarea călătoriilor, reflectate de un studiu de specialitate ( 24 Martie 2019 )

  Noi tendințe pentru vacanțe! Rezervările pentru călătorii făcute de turiștii români, anul acesta, vor fi influențate de factori precum folosirea dispozitivelor mobile, prețurile pentru bilete de avion, plata cu cardul și nevoia...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2