Date companie
 
 
 
 

Românii, Revelion incendiar în stradă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Ianuarie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : distractie, romani, revelion, artificii, strada, dansuri, sampanie
 

Distracția a învins gerul, la trecerea dintre ani! Milioane de români au petrecut Revelionul în stradă, cu spectacole de artificii și concerte. Antidotul împotriva frigului pătrunzător l-au reprezentat șampania și dansurile.

AMBIANȚĂ  "Trei, doi, unuuu!"

VOX "- Ce vă așteptați de la 2015? - Primul lucru, să fie liniște în țară, să fie înțelegere între guvernanți și să ne mărească salariile. Locuri de muncă!"

VOX "Îmi doresc ca, anul ăsta, toată lumea să fie mult mai bună și să privească cu încredere, în anul ăsta, că o să fie realizări mari."

VOX "Sănătate, în primul rând, și soția mea trebuie să nască într-o lună de zile, și îmi doresc un copil sănătos. La mulți ani, pentru toată lumea!"

AMBIANȚĂ "La mulți ani, buzoieni!"

VOX "Îmi doresc, mie și tuturor românilor, tot binele din lume și să fim sănătoși, optimiști, fericiți."

AMBIANȚĂ "Mulți ani trăiască! La mulți ani!"« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Distracție și activități în aer liber, în Parcul Happy Land din Stâna de Vale ( 29 Iulie 2020 )

  Distracție la superlativ, activități în aer liber pentru toate vârstele și aventuri în toată regula, în stațiunea Stâna de Vale din județul Bihor! Copiii dornici de a-și petrece vacanța de vară într-un mod inedit au luat cu asalt...

 • Prințul Charles, mesaj de Paște pentru români ( 19 Aprilie 2020 )

  Prințul de Wales le-a adresat românilor un mesaj video, cu ocazia Paștelui ortodox. Prințul Charles, un mare prieten al României, vorbește în mesajul său despre actuala criza sanitară și își exprimă dorința de a reveni în țara noastră.

 • Oferta de materiale de protecție, mult sub cerere ( 13 Aprilie 2020 )

  Aproape 1 din 2 români nu găsește să cumpere materiale de protecție. Cel puțin așa rezultăr dintr-un sondaj realizat de IRES, în perioada 7 - 8 aprilie, privind percepțiile și comportamentul românilor în timpul crizei...

 • Mai mulți români au ieșit și în aceste zile la grătar ( 29 Martie 2020 )

  În plină pandemie, românii nu renunță în totalitate la obiceiurile lor! Creșterea alarmantă a numărului de pacienți infectați duce țara noastră din ce în ce mai aproape de Scenariul 4 prevăzut de autorități, însă există situații în care teribilismul și inconștiența unor români pot avea repercusiuni grave.

 • Românii, la iarbă verde în plină pandemie de coronavirus ( 21 Martie 2020 )

  Inconștiența, iresponsabilitate sau ignoranță? În timp ce medicii se luptă pentru salvarea oamenilor infectați cu noul coronavirusului, iar autoritățile impun măsuri menite să protejeze populația, mulți români nu par deloc...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2