Date companie
 
 
 
 

Românii se distreazã pe pârtii, chiar dacã e cald și nu prea e zăpadă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Ianuarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : turisti, distractie, zapada, vremea, schi, partie, sanie, placa
 

Distracție pe ultima sută de metri, la munte! Chiar dacã e cald și stratul de zãpadã e tot mai subțire, turiștii vor să profite de cât le-a mai rămas din minivacanța de sărbători. Iubitorii sporturilor de iarnã s-au urcat pe schiuri și pe placã, dar, cei mai neexperimentați au ales săniuțele.

VOX "Cu copilul, pentru zãpadã și ne-am distrat zilele acestea. Nu ne pricem la schiuri, și cu saniuta!"

VOX "E cam aglomerat, ne asteptam sa fie mai liber! Am venit pentru Revelion și pentru pârtie, în special, dar cam dezamăgiți! Ne așteptam să fie mai liber!"

Mulți dintre turiști au hotărât că e momentul să învețe să schieze, așa cã instructorii au fost la mare cãutare.

AMBIANȚÃ "Îndoaie genunchii! Stai aplecat în față, nu chiar așa tare. Ține bine bățul la burtică, plecăm ușor, rămâi cu greutatea pe ambele schiuri. Bravo!"

VOX "- Câți ani ai? 7 ani! Acum inveți să schiezi? - Da! Câte căzături ai luat? - Una!"

VOX "Primele zile cu schiurile, abia acum învăț!"

VOX "Asta-i bine! Înseamnã cã tot anul o sã fim muncitori și o sã facem sport. Totul o sã vinã de la sine! Când muncești și cand faci sport, te și simți bine, slăbești, totul! O stare de bine!"

Vremea a fost și vineri mai caldă decât ar fi normal în această perioadă a anului. În regiunile vestice, în special la deal si la munte, mercurul termometrului a urcat până la 12 grade Celsius. Sâmbătă, vremea se menține la fel de caldă, cu maxime între un grad la Miercurea Ciuc și 12 grade în Dealurile de Vest. La Bucuresti se anunta vreme inchisa, cu burnita si minus un grad Celsius dimineata. Spre pranz, se vor înregistra maxime de până la 5 grade.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2