Date companie
 
 
 
 

Romii din Târgu Jiu rămân fără palate, din cauza datoriilor la Fisc

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Octombrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : impozite, datorii, inspectori, romi, cartier, fisc, sechestru, taxe, targu, jiu, stat, palate, meteor, executori
 

Au palate, dar nu-și plătesc taxele și impozitele la stat! Zeci de romi din cartierul Meteor, din Târgu Jiu, s-au trezit cu sechestru pe palate, după ce au adunat datorii la stat de peste 500.000 de lei. Inspectorii fiscali, veniți să recupereze debitele, le-au bătut la poartă, însoțiți de executorii judecătorești.

AMBIANȚĂ "- Figurați în evidența fiscalã cu un debit de 288 de milioane vechi pe aceastã casã. – Nu, n-am de unde. S-au fãcut cãsile astea cînd erau bani."

Romii se plâng că nu mai au bani, după ce afacerile cu fier vechi au dat faliment, iar ajutoarele sociale le-au fost tăiate. Acum se gândesc sã plece în Franța, acolo unde, spun ei, au cu ce să trăiască.

VOX "- Ați plãtit impozitul? – Nu, cã nu am de unde. Mergem în strãinãtate sã muncim și sã plãtim la stat."

VOX "- Nu avem de unde sã plãtim, domnule! Ajutoare nu avem, alocația e tãiatã. – Din ce trãiți? – Din Franța, de la pubele. Din cauza asta plecãm. - Dar vãd cã aur aveți? – De la bunici."

VOX "- Stãm în Franța, dar avem ce mînca, avem ce bea. Aici nu avem posibilitãți. – Ați învãțat ceva francezã? – Sigur! Bonjour, madame!"

Pe lângă case, autoritățile au pus sechestru și pe 20 de autoturisme de lux. Problema este că nimeni nu vrea să le cumpere.

VIOREL MIRCIOIU, inspector, Primăria Tg. Jiu "Persoanele din acest cartier și-au construit case pe suprafațã foarte mare. Impozitele sunt mari și dânșii nu și-au achitat impozitele de peste 10 ani."

Aproape toti locuitorii din cartierul Meteor sunt în aceeași situatie. Pentru a recupera cei 500.000 de lei, inspectorii de la Fisc sunt hotărâți să pună lacătul pe palatele romilor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2