Date companie
 
 
 
 

Rudele unui bărbat îi acuză pe polițiștii de la Secția 7 din Capitală că l-au bătut până l-au omorât

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Octombrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, batut, politie, murit, barbat, sectie
 

Scandal la secția 7 de Poliție din Capitală! O mulțime furioasă a cerut socoteală oamenilor legii, după ce un bărbat a murit într-una dintre celule. Este vorba despre un tânăr de 38 de ani, reținut pentru furt calificat. Se pare că bărbatul s-ar fi plâns că politistii îl bat mereu. De aici, rudele au dedus că omul a murit din cauza agresiunilor.

AMBIANȚĂ "Criminalilor, ați bãgat un om în pãmânt aiurea, i-au rãmas doi copii. Cine o sã rãspundã pentru asta? Dați explicaþii, de ce a murit acest om?"

VOX "Am mers la Parchet, sã i se dea mandat. Acolo l-am vãzut, avea sânge pe cãmașã, picioarele erau rupte, abia mergea, s-au chinuit zece minute sã-l scoatã din mașinã."

Și avocatul victimei susține cã, atunci când și-a vãzut clientul ultima oarã, acesta se simțea rău și avea urme de violențã.

CIPRIAN SOLDEA, avocatul victimei "-V-a spus dacã a fost bãtut de polițiști aici? -Da, asta a spus. Era evident cã a fost bãtut, dar nu mã așteptatm la un asemenea deznodãmânt."

Un alt bărbat îi acuză pe oamenii legii de la aceeași secție de poliție că l-ar fi bătut fără motiv.

VOX "Am fost dus la secție și am fost bãtut în ultimul hal. Am fost bãtut în prezența unui ofițer, care se uita la cei doi cum mã bate."

Potrivit unor surse, oamenii legii au negat că l-ar fi atins pe bărbat. Ei nu au vrut să ofere vreo declarație în fața camerelor de luat vederi, dar au deschis o anchetă în acest caz. Medicii legiști urmează să stabilească din ce cauză a murit bărbatul.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2