Date companie
 
 
 
 

S-a lansat Carta Albă a IMM-urilor, 2014

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Iulie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : dezvoltare, masuri, IMM, mediu, intreprinderi, mici, mijlocii, sprijin, analize, alba, afaceri, carta, manageri
 


Analize și proiecții privind sectorul întreprinderilor mici și mijlocii, prezentate în ”Carta Albă a IMM-urilor din România 2014”. Întreprinzători și manageri din IMM-uri au răspuns la studiul realizat de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România, privind viziunea acestora asupra mediului de afaceri. În urma centralizării rezultatelor, s-au propus 60 de măsuri pentru dezvoltarea sectorului de întreprinderi mici și mijlocii din România.

Prof. univ. dr. OVIDIU NICOLAESCU, președinte C.N.I.P.M.M.R. ” În ultimul an, 2014, prima parte, față de 2013, mediul de afaceri s-a menținut cam la același nivel. S-au făcut progrese substanțiale pe anumite planuri, și aici aș menționa creșterea inovației în produse noi și în producție tehnologică.”

Ministrul delegat pentru IMM-uri, Florin Jianu, a vorbit despre o nouă metodă de sprijin pentru întreprinderilor mici și mijlocii.

FLORIN JIANU, ministru delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri și Turism ”Companiile mari vor pune la dispoziție IMM-urilor oferta pe care o au pentru a deveni furnizori, sau diverse alte tipuri de instrumente, cum spuneam, de transfer de know-how, transfer tehnologic, ș.a.m.d. Practic, va exista un dialog între companiile mari și IMM-uri, iar ministerul nostru și oficiile teritoriale oferă și pun la dispoziție platformele de dialog.”

Carta Albă a IMM-urilor din Romania a ajuns la a 12-a ediție. Acest eveniment este inclus în campania “Săptămâna Europeană a IMM-urilor“, ediția 2014, coordonată de către Direcția Generală Întreprinderi și Industrie a Comisiei Europene.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2