Date companie
 
 
 
 

S-au aprins luminițele în Capitală, semnalul sărbătorilor de iarnă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Noiembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, targ, craciun, sarbatori, beculete, luminite
 

S-a dat semnalul sărbătorilor de iarnă! Trei milioane de beculețe au fost aprinse în Capitală și la Piața Universitatii s-a deschis târgul de Crăciun.

AMBIANȚĂ "Bună seara, București!Acuma, fiți atenti că aprindem luminile. La mult ani, București, România!"

La kilometrul zero al Capitalei, un brad de 16 metri înălțime decorat cu acadele, clopoței și luminițe, domină zona.

VOX "- Ce-ți place mai mult? - Bradul. - Casuța moșului ai văzut-o? - Da, și ea îmi place foarte mult! - Și i-ai scris lui moșu? - Da. - Ce să-ți aducă? - Multe!"

VOX "- Ne place tot ce e frumos! Suntem mai bătrâni, dar ce e frumos ne place."

Dacă micuții au dat năvală la dulciuri, părinții și bunicii s-au delectat cu vin fiert, sărmăluțe maramureșene și cozonaci moldovenești.

VOX "Am venit la târg cu produse din zona Moldovei pentru masă de Crăciun. Cozonac moldovenesc, plăcinte, produse de post și renumitele plăcinte poalen-brâu, fierbinți."

Târgul de Crăciun va fi deschis zilnic, de la 10.00 dimineața, până la ora 22.00 seara, timp de o lună de zile.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Crăciunul Favorit TV, în topul preferințelor ( 28 Decembrie 2020 )

  „Crăciun de poveste”, emisiunea care v-a adus în case și în suflet cele mai frumoase colinde, cântece și dansuri populare, la Favorit TV, v-a bucurat și duminică, pentru că sărbătorile continuă alături de noi! Fascinantul spectacol, adus în inima dumneavoastră de Raluca Diaconu, s-a situat în topul preferințelor iubitorilor de muzică populară autentică. Astfel, o medie de 192.000 telespectatori au urmărit programul Favorit TV, între orele 10.30 și 15.00. La orele prânzului, 312.000 de telespectatori urmăreau alături de noi un Crăciun de poveste.

 • „Crăciun de poveste, cu mlădițe ilfovene”, pe placul telespectatorilor ( 27 Decembrie 2020 )

  „Crăciun de poveste, cu mlădițe ilfovene”, emisiunea specială prezentată de Raluca Diaconu și difuzată, ieri, de Favorit TV, s-a situat în topul preferințelor telespectatorilor. Spectacolul fascinant de colinde...

 • „Crăciun de poveste” difuzat de Favorit TV, în topul audiențelor ( 26 Decembrie 2020 )

  „Crăciun de poveste”, spectacolul fascinant de colinde, cântece și dansuri populare, prezentat de Raluca Diaconu și difuzat, ieri, de Favorit TV, prima parte, de la ora 10:00, și partea a doua, de la 17:30, s-a situat...

 • Magia Crăciunului continuă, la Național TV ( 25 Decembrie 2020 )

  „Magia Crăciunului” continuă și mâine, la Național TV! Gazdele emisiunii, Diana Matei și Ștefan Stan, au pregătit pentru a doua zi de Crăciun, împreună cu invitații lor, un fabulos spectacol de sărbătoare.

 • „Crăciun de poveste, cu mlădițe ilfovene”, la Favorit TV ( 25 Decembrie 2020 )

  Bagheta magică a Crăciunului aduce lumină și culoare tuturor, dar, fără îndoială, cei care se bucură cel mai mult de această sărbătoare sunt copiii. Nu întâmplător, Favorit TV a pregătit o emisiune specială dedicată...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2