Date companie
 
 
 
 

Salvamarii au arborat steagul roșu pe plajă, din cauza furtunii care provoacă valuri uriașe

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Iulie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : furtuna, salvamari, plaja, vant, rosu, victime, nisip, steag
 

Stare de alertă pe plajele Mării Negre! Salvamarii au arborat steagul roșu de pericol, în toate posturile supravegheate de pe litoral, ceea ce înseamnă scăldatul interzis. Vântul puternic a provocat o uriașă furtună de nisip pe plajă, iar valurile mării au trecut de doi metri înalțime.

VOX "Am plecat pentru cã sunt valuri foarte mari. Am plecat acasã, cã ne lua și cerșaful și tot. Ne-am fãcut numai de nisip."

Salvamarii au stat cu ochii pe puținii turiști care s-au încumetat să intre în apă.

ALIN VICTOR LUPU, salvamar "- Furtuna este foarte periculoasã. - De ce? - Curenții îi trag în larg pe turiști. Noi încercãm pe cât posibil sã-i ținem la mal sau afarã din apã."

Din păcate, au fost și turiști care au ignorat avertismentele salvamarilor, iar marea a luat două vieți. Un adolescent de 16 ani din Maramureș, aflat în tabără la Costinești, a pierit în valuri, iar în Eforie Nord, un alt bãrbat a fost dat dispãrut după ce s-a aventurat în mare, fără a ține cont de curenții puternici. În Mamaia, trei copii lăsați nesupravegheați au fost salvați în ultima clipă din valurile care încercau să-i tragă în larg. Meteorologii au transmis două avertizari de vreme severă pentru litoral și spun că este posibil ca furtuna să se întețească.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2