Date companie
 
 
 
 

Sănătatea, un sistem bolnav!

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Martie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : minister, sanatate, oprea, proiecte, sistem, cosea, miezul, problemei, strimbu, gavriescu
 

Sistemul de sănătate, fără soluții. Nici acum, după 25 de ani de încercări, nu s-a găsit o variantă pentru implementarea unor proiecte pilot care să vină în întâmpinarea nevoilor populației. În ediția din 11 martie a emisiunii Miezul Problemei, Elena Oprea a discutat, împreună cu invitații săi, soluțiile ca astfel de proiecte ale sistemului de sănătate să fie duse la bun sfârșit și, mai ales, să fie puse în aplicare, cu un sigur scop: acela de a-i ajuta pe oamenii cu probleme de sănătate.

GRAȚIELA GAVRILESCU, deputat ALDE ”Eu doresc ca, totuși, Ministerul Sănătății să apese puțin piciorul pe acelerație, pentru că screeningul, chiar dacă programul a fost demarat în 2009, abia din 2013 a început să funcționeze.”

prin telefon: VICTOR STRÎMBU, secretar de stat, Ministerul Sănătății ”Asta e situația cu care ne confruntăm acum. Încercăm să reparam și să continuăm ce s-a început și sigur că deschiderea către dialog a Ministerului Sănătății este totală.”

Așa cum ne-am obișnuit, obținerea unei explicații plauzibile, cu privire la subiectul pus în dezbatere, de la reprezentanții Ministerului Sănătății s-a dovedit a fi un demers destul de dificil. În loc de informații, am primit justificări menite să acopere lipsa de transparență.

prin telefon: VICTOR STRÎMBU, secretar de stat, Ministerul Sănătății ”Îmi pare rău și cred că muncim fără să vorbim foarte mult. Dar, să știți că suntem o mână de profesioniști care încearcă să facem ceva."

Miezul Problemei, cu Elena Oprea și Mircea Coșea, vă așteaptă în fiecare joi, de la ora 21.15 și vineri, de la ora 17.15, la Național TV!« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2