Date companie
 
 
 
 

"Săptămâna altfel" s-a încheiat în școlile din România

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Aprilie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : elevi, scoala, flori, jucarii, saptamana, regele, mihai, altfel, gimnaziala, 59, pomisori
 

"Saptamana altfel", programul educational organizat de Ministerul Educatiei in toate scolile din tara, a ajuns la final! La acțiunile organizate în cadrul programului au participat elevii din toată țara. Copiii de la Școala gimnaziala numarul 59, din Capitala, s-au mobilizat exemplar, pentru atelierele de creație organizate de unitatea de învățământ. Tineri, specializati in lucrul cu copiii, i-au invatat pe acestia sa construiasca jucarii din resturi de ambalaje si din alte materiale reciclabile.

VOX "Aici fac o jucarie in forma de maimuta, din materiale reciclabile, pentru a ajuta pamântul."

VOX "Eu fac o jucarie din deseuri si materiale reciclabile din invelisuri, din sticle."

ANA MARIA STERIAN, organizator proiect "Prin acest proiect am urmarit sa ne distram impreuna cu copiii si sa-i invatam sa recicleze intr-un mod haios."

SPERANTA COJOCARU, director, Școala Gimnaziala Nr. 59 "Am ajuns la finalul saptamanii "Sa fii mai bun, sa stii mai multe!", o saptamana iubita de copii. Acestia s-au plimbat, au fost in excursii, au fost in atatea locuri in care parintii nu au timpul sa-i duca!"

Si in Școala gimnaziala "Regele Mihai I" elevii s-au implicat total in programul "Să știi mai multe, să fii mai bun!". Alaturi de parinti si profesori, copiii de aici au plantat pomisori si flori in curtea scolii.

VOX "Plantam o floare pe care o vom ingriji si cand va creste mare sa le spunem nepotilor"

VOX "Ne am aunat aici pentru curatenia de primavara."

FLORENTINA CRISTEA, director, Școala "Regele Mihai I" "Astazi este o zi frumoasa! Toata lumea curata exteriorul si igienizeaza salile de clasa."

RAZVAN MIRONESCU, deputat "Vad ca in aceasta scoala copii sunt foarte pregatiti si au adus plante pentru pamant."

Programul educațional "Școala altfel" este la a doua ediție.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2