Date companie
 
 
 
 

"Saptamana bunicilor", in Sectorul 3 al Capitalei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Octombrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pensionari, teatru, dans, club, balul, saptamana, batrani, sector, bunici
 

O saptamană de sarbatoare, pentru seniorii din Sectorul 3 al Capitalei! Primăria de sector, în colaborare cu Asociația Pro Familia, organizează, în perioada 15-21 octombrie, "Săptămâna Bunicilor". In aceasta perioada, pensionarii vor fi antrenați în câteva activități, care mai de care mai atractive: Clubul Bunicilor, Stagiunea Bunicilor și Balul Bunicilor.

VOX "Este o acțiune foarte placută și binevenită pentru noi varstnicii."

VOX "In existenta noastra trecatoare, să nu uităm, o dublă evidență ca batranetea este o eroare, iar tineretea o impertinenta."

LAVINIA SANDRU, director artistic al evenimentului "Saptamana bunicilor este un proiect initiat de Primaria Sectorului 3, cel mai frumos cadou oferit bunicilor din acest sector."

La Clubul Bunicilor, pensionarii se vor întâlni cu actori și interpreți îndrăgiți, precum Margareta Pâslaru, Andrei Păunescu, Tamara Buciuceanu, Stela Popescu, Angela Similea, Lucreția Ciobanu. Punctul culminant al acestei săptămâni va fi Balul Bunicilor. În program este inclus un maraton al dansului, iar la final vor fi desemnați regele și regina balului. Cu acest prilej va fi nominalizat și Consiliul Seniorilor din Sectorul 3.

ROBERT NEGOITA, primarul Sectorului 3 "Suntem pe categorii sociale, categorii socioprofesionale. Parintii si bunicii nostrii sunt o categorie care au fost putin dati uitarii si, din punctul acesta de vedere, eu am o decizie a mea, sa ne ocupam mai mult de ei."

La finalul evenimentului, bunicii vor pleca cu o amintire, sub forma unui portret de familie, dar și cu caricaturi, realizate de Mihai Pânzaru Pim.

MIHAI PANZARU PIM, caricaturist "Incerc sa simt vibrația lor, dincolo de vârstă. Există o vibrație care devoalează, de fapt, o viață activă, o tinerețe fără batrânete."

Stagiunea bunicilor include si spectacole de teatru oferite gratuit de Teatrul de Comedie, Teatrul Constantin Tănase, Teatrul Metropolis și Teatrul Evreiesc.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2