Date companie
 
 
 
 

Șapte oameni răniți, într-o explozie produsă într-o stație de butelii din Ștei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Februarie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : raniti, explozie, bihor, statie, butelii, stei
 

Explozie urmată de incendiu, la o stație de butelii din Ștei, județul Bihor! Șapte bărbați au fost răniți, dintre care patru sunt în stare gravă. În momentul producerii incidentului, luni seară, în incinta stației se aflau 10 muncitori. Autoritățile au intervenit de urgență, fiind mobilizate forțe și mijloace de intervenție din întreg județul: pompieiri militari,echipe ale Inspectoratului pentru Dituații de Urgență Bihor echipaje S.M.U.R.D. și ale Serviciului Județean de Ambulanță, precum și o autospeciala de primă cercetare și evaluare chimică, biologică, radiologică și nucleară.

ALEXANDRU CSILLIK, inspector șef adjunct, I.S.U. Bihor  "I.S.U. Bihor a intervenit pentru stingerea unui incendiu produs în urma unei explozii, la un depozit și stație de încărcat butelii de aragaz. În momentul sosirii la locul intervenției, echipajele au constatat că sunt mai multe victime, moment în care a fost solicitat și activat Planul Roșu de intervenție."

VOX  "Nu v-a spus nimic, despre ce este vorba? Nu, îi ok, nu e foarte grav, are la mână. Nu știm nimic, nu am reușit să stăm de vorbă cu el."

dr. Hadrian Borcea, coordonator, S.M.U.R.D. Bihor "În urma exploziei sunt 7 victime, din care 4 sunt în stare gravă, cu arsuri la nivelul căilor aeriene și la nivelul capului, ei sunt și intubați, ventilați mecanic. Ceilalti trei sunt cu arsuri la nivelul membrelor superioare, suprafețe arse până la 20 la sută, de gravitate mică și medie."

VOX "- Aveți pe cineva victimă aici? - Am ginerele, dar e ok, nu e rău. - Dar ați reușit să vorbiți cu el, ce s-a întâmplat? - Nu, nu."

Incendiul a fost stins în jurul orei 23. Cei șapte muncitori răniți, cu vârste cuprinse între 22 și 53 de ani, au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea. Doi bărbați cu arsuri la nivelul membrelor superioare și al feței au fost internați, iar un al treilea a primit îngrijiri medicale în Unitatea de Primiri Urgențe, fiind ulterior externat. Ceilalți patru bărbați răniți care sunt în stare gravă sunt internați la Terapie Intensivă, starea lor fiind staționară.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2