Date companie
 
 
 
 

Sărbătoare de 1 Iunie, la Scoala Generala nr. 117 din Capitala

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Iunie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ziua, scoala, program, club, european, dansuri, iunie, 117, copilului, artistic
 

Ziua copilului a fost o adevarata sarbatoare pentru elevii Scolii Generale 117 din Capitala. Copiii au pregatit un program artistic special pentru aceasta ocazie.

FLORENTINA CRISTEA, director, Scoala Gen. 117 Bucuresti "Vrem sa sarbatorim in felul nostru 1 iunie sa le uram "La multi ani!" tuturor copiilor din lume si sa nu uitam ca si noi am fost si vom fi intodeauna copii."

VOX "Am pregatit dansul tuturor popoarelor din Europa. Copiii au prezentat dansuri din Italia, din Spania. S-au bucurat alaturi de ceilalti"

VOX "Speram ca astfel de activitati sa fie desfasurate in continuare. Copiii sa faca scoala cu placere, sa simta scoala altfel."

VOX "Am pregatit dansuri irlandeze. Mi-a placut foarte mult. Ne-am distrat cat am fost pe scena si am dansat"

La Scoala Generala 117 functioneaza Clubul European, un proiect initiat de conducerea unitatii de invatamanat cu Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti. In cadrul clubului, copiii capata cunostinte temeinice despre Uniunea Europeana.

 « înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2