Date companie
 
 
 
 

Sărbatori de iarnă, cu temperaturi de primăvară

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Decembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vreme, cald, sarbatori, revelion
 

Vremea foarte caldã, pentru această perioadă a anului! Românii se pregătesc de revelion, dar temperaturile sunt ca înainte de Paște. Meteorologii spun cã vremea se va menține destul de caldã, peste media specifică perioadei, și nu vom avea zãpadã nici de Anul Nou. Sâmbătă, când temperaturile au depășit 10 grade Celsius în mai multe regiuni din țară, oamenii au renunțat la o parte din hainele de iarnã și au ieșit la plimbare prin parcuri.

VOX "- E o zi excelentă, pentru plimbare mai ales! - Da, e vreme de revelion? - Nu e vreme de revelion, normal! Așteptăm zăpada!"

VOX "Vremea este foarte frumoasă, ne amintește mai mult de primavară, mai mult de Paște, decât de Crăciun. "

VOX "Adevărul că nu prea e bine! Gerul omoară microbii. Mai altfel e zapada, că așa e frumos, iarna îi iarnă, iar vara îi vară."

Potrivit meteorologilor, vremea se va menține frumoasã pânã la sfârșitul anului, dar și în primele zile ale lui 2014. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 grad și 6 grade, chiar dacă cerul va fi mai mult noros. Precipitațiile vor fi slabe cantitativ și mai mult sub formă de ploi și burnițe. Doar în zonele montane va ninge destul de slab.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Știrile, emisiunile, si filmele difuzate, duminică, de Național TV, în topul preferințelor ( 4 Ianuarie 2021 )

  Programele Național TV, în topul preferințele telespectatorilor! Știrile, emisiunile și filmele difuzate de Național TV au înregistrat, și duminică, cifre spectaculoase de audiență. Ziua a început cu reluarea „Start Revelion"...

 • Trecerea dintre ani, marcată de un maraton muzical la Favorit TV ( 1 Ianuarie 2021 )

  Favorit TV v-a pregătit un adevărat maraton muzical, la trecerea în 2021! Gazde primitoare, grațioasa Raluca Diaconu și energicul Nicolae Datcu, alături de artiștii dumneavoastră preferați v-au făcut noaptea mai frumoasă. Margareta Clipa, Frații Advahov de la Chișinău, Theo Rose, Taraful Nelu Radu, Mihai Trăistariu sau Raoul au fost doar câțiva dintre artiștii care au asigurat distracția în noaptea dintre ani. De la orele 20.30 la 7 dimineața, timp de zece ore și jumătate ați petrecut alături de Favorit TV!

 • Crăciunul Favorit TV, în topul preferințelor ( 28 Decembrie 2020 )

  „Crăciun de poveste”, emisiunea care v-a adus în case și în suflet cele mai frumoase colinde, cântece și dansuri populare, la Favorit TV, v-a bucurat și duminică, pentru că sărbătorile continuă alături de noi! Fascinantul spectacol, adus în inima dumneavoastră de Raluca Diaconu, s-a situat în topul preferințelor iubitorilor de muzică populară autentică. Astfel, o medie de 192.000 telespectatori au urmărit programul Favorit TV, între orele 10.30 și 15.00. La orele prânzului, 312.000 de telespectatori urmăreau alături de noi un Crăciun de poveste.

 • „Start Revelion”, spectacolul special pentru noaptea dintre ani, la Național TV ( 27 Decembrie 2020 )

  Spectacol special, pe Național TV, în noaptea de Revelion! Pe 31 decembrie, la ora 22:00 se va da startul distracției cu „Start Revelion” un spectacol de televiziune total, pregătit în detaliu pentru a încânta...

 • Sfatul nutriționistului, pentru a evita problemele de sănătate după masa de sărbători ( 22 Decembrie 2020 )

  Conform tradiției, românul poartă grija festinului de sărbători. Crăciun, Anul Nou sau Paște înseamnă bucuria de a fi alături de cei dragi, dar și masa încărcată cu bunătăți.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2