Date companie
 
 
 
 

Șase copii și mama lor au murit intoxicați cu monoxid de carbon

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Ianuarie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : morti, mama, suedia, copii, valcea, tatal, monoxid, carbon, racovita
 

Dramă în localitatea Racovița, județul Vâlcea! Șase copii și mama lor au murit în casă, intoxicați cu monoxid de carbon. Mama, avea 31 de ani își creștea singură copiii, cel mai mare în vârstă de 12 ani, iar mezinul de numai 3 saptamâni, după ce soțul ei plecase la muncă în Suedia. Vă avertizăm ca urmează imagini și informatii care vă pot afecta emoțional. În clipa morții, femeia își alăpta bebelușul. Vecinii au fost cei care au găsit mama și copiii morți în casă.

VOX "Muream și așa ceva nu vedeam, nu pomeneam. Să vezi 7 morți într-o casă."

VOX "Aia mică era pe o bancă singură și ăilalți lânga ea. Aia mare, mai erau doi lângă ea, aia la țâță. Pe ea a găsit-o așa, că-i dădea țâță."

Când a aflat că i-a murit întreaga familie, tatăl copiilor a încercat să-și pună capat zilelor.

VOX "El zicea dă pe Adelina, dă pe Adelina, și ea a zis n-am pe cine să-ți mai dau, că au murit toți. M-a înjurat o cumnată și a zis nu mai zi că e moartă, că vrea să se omoare, că nu vrea să mai traiască fără copii, fără ea."

Drama produsă la Racovița pare trasă la indigo cu tragedia de acum două săptămâni, din județul Gorj, când un tatăl și cei șase copii ai săi au murit în somn, intoxicati cu gazele emanate de un boiler defect. În cazul de la Racovița, anchetatorii caută să stabilească, acum, toate detaliile privind decesul mamei și copiilor săi.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2