Date companie
 
 
 
 

Sase politisti de frontierã din Caras-Severin au fost retinuti de DIICOT

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Martie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : tigari, serbia, traficanti, politisti, frontiera, Severin, oravita, caras
 

Sase politisti de frontierã din Caras-Severin sunt acuzati cã au luat bani, ca sã închidã ochii când traficantii aduceau tigãri din Serbia. Împreunã cu politistii, au fost retinuti si trei contrabandisti. Toti fac parte din gruparea condusã de Florin Halãs, un patron din Oravita, arestat anul trecut.

AMBIANTÃ: "- De ce vã iau politistii? - Întrebati-i pe ei. - Dar ati avut probleme cu legea? - Dacã îmi dai tigãri, iau."

Politistii sunt acuzati cã au luat mitã peste 2.000 de euro. Prejudiciul adus statului se ridicã la aproape 800.000 de lei. Toti cei nouã suspecti au fost dusi pentru audieri la Resita, unde au primit mandate de retinere.

AMBIANTÃ: "Sunt adevãrate acuzatiile? Ati luat mitã?... "

COSMIN BOLOSIN, avocat "E clar cã a început si urmãrirea penalã, pentru cã s-au fãcut si perchezitii domiciliare care, în mod normal, se fac dupã începerea urmãririi penale."

Retinutii vor fi prezentati instantei cu propunerea de arestare preventivã. Gruparea Halãs, din care faceau parte contrabandistii, aducea tigãri din Serbia cu tractorul si cãruta, dupã ce membrii retelei aflau de la politistii de frontierã cum sã evite patrulele.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2