Date companie
 
 
 
 

Sătenii s-au grăbit să voteze, dis-de-dimineață

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Septembrie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vot, alegeri locale, sat
 

Așa cum îi stă bine fiecărui cetățean, sătenii din comuna Dragomirești-Vale s-au încolonat la intrarea în secția de votare încă de la primele ore ale dimineții. Din cauza restricțiilor impuse pentru a preveni răspândirea coronavirusului, alegătorii au așteptat cuminți, să le vină rândul. Cei mai mulți dintre ei își doresc ca dezvoltarea infrastructurii să fie o prioritate a viitorului primar.

 

VOX: „Îmi doresc asfaltarea străzii, iluminatul străzii, să vedem dacă se împlinesc! Să ridice nivelul de trai, noi am vrea de azi pe mâine, dar nu se poate.”

 

Harnici din fire, după vot, sătenii din Dragomirești-Vale s-au îndreptat către casele lor, cu gândul la treburile gospodărești. Potrivit datelor oficiale, aproape jumătate din populația României trăiește în mediul rural. Rezultatele studiilor de specialitate arată că România se situează pe ultimul sau penultimul loc, în rândul statelor europene, la mulți indicatori privind condițiile de viață ale populației, în special în mediul rural. Câștigătorii de astăzi ai încrederii populației trebuie să pună în practică promisiunile din campania electorală, care vizează, în primul rând, îmbunătățirea condițiilor de viață, investițiile în infrastructură și asigurarea veniturilor pentru localitățile pe care le vor gospodări.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2