Date companie
 
 
 
 

Scandal intr-o comuna maramureseana, din cauza banilor cheltuiti de primar

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Noiembrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : lucrari, cheltuieli, primar, pret, consilieri, publice, cernesti
 

Lucrări publice la preț-record în comuna maramureșeană Cernești. Amenajarea unui trotuar a costat o suta cincizeci de mii de lei, o groapă douazeci de mii și o grădiniță cu două săli de clasă sapte sute de mii de lei. În total, peste doua sute de mii de euro, la cursul din 2007-2008, când s-au facut aceste cheltuieli, pentru care edilul localității a semnat..."ca primarul". Consilierii au aflat abia acum unde s-au dus banii si s-au dus sa verifice "investițiile".

AMBIANȚĂ "- Ce vedem? - Acest trotuar!"

AMBIANȚĂ "Aici ne aflam la groapa septica!"

Fosa septica de la gradinița din Ciocotiș, care a costat aproape 24 de mii de lei, exista doar pe hârtie. În realitate, e o simpla groapa. Mai mult, gardul trecut pe deviz cu 8.500 de lei abia stă în picioare. In plus, scoala din Măgureni, beneficiara lucrărilor, a fost închisă.
 
GHEORGHE LESE, consilier local "După ce s-a investit un miliard sapte sute în ceea ce vedeți, normal că s-a desființat."

Consilierii îl acuza pe primar ca a irosit fondurile comunei si sustin ca autoritatile de control acopera abuzul edilului.

STEFAN COPIL, consilier local "Când se lucra cu banul public, nu-i e milă la nimeni de el. Vedeți clădirea asta? Daca asta ajunge la sapte miliarde de lei, e strigator la cer."

IOAN MARCEL GÂRDA, primar Cernești "Toate lucrarile s-au facut prin licitatie, corect, au fost verificate, rasverificate. S-a decontat exact ce s-a lucrat."

Pentru justificarea cheltuielilor, consilierii au cerut autoritatilor sa verifice înca o data toate dosarele.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2