Date companie
 
 
 
 

Scandal într-o parcare din Timișoara, provocat de o firmă de ridicări auto

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Noiembrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : scandal, sofer, masina, retinut, parcare, politie, auto, firma, abuz, ridicari
 

Scandal de pomină într-o parcare din Timișoara! Conflictul a izbucnit în momentul în care cei care se ocupă cu ridicarea mașinilor parcate neregulamentar au luat un autovehicul cu șofer cu tot. Conducătorul auto stătuse baricadat în autoturism circa 12 ore și în sprijinul lui au sărit mai multe persoane. Ca să scape de oamenii revoltați, patronul firmei de ridicări auto a demarat în viteză. El nu a mai ținut cont de nimic și, în încercarea de a ieși din mijlocul protestatarilor, i-a lovit cu mașina pe aceștia. Opt oameni, printre care și un jandarm, au fost răniți, iar câțiva dintre ei au fost spitalizați.

AMBIANȚĂ "- Ce te doare? - Șoldul. Sunt lovit, am răni pe mână."

VOX "Pe mine m-a luat pe capotă și am avut și piciorul rupt. Mi-o sărit tot din buzunare!"

Patronul firmei de ridicări auto susține că a reacționat așa din cauză că a fost atacat de protestatari.

AMBIANTA "Păi, au vrut să mă linșeze. - Roțile, oglinzi, tot au spart ăia!"

Revolta oamenilor a fost declanșată de faptul că firma de ridicări auto a luat mașina cu șoferul care se afla înăuntru. Conducătorul auto a declarat că nu a văzut indicatorul care îi interzicea să parcheze în acel loc și nu a avut nici suma de 500 de lei cât i s-a cerut pentru ocuparea locului de parcare.

VOX "- Nu am vrut să cobor din mașină. Au ridicat-o cu tot cu mine, au pus o pe platformă. - Și cât mai stați? - Până când vor pune mașina pe asfalt și mă lasă să plec."

Dupa câteva ore de scandal, individul s-a prezentat singur la poliție și a fost reținut. Nu este pentru prima doară când firma cu pricina este acuzată de abuzuri. Chiar și Primăria Timișoara s-a judecat cu societatea comercială care are ca obiect de activitate ridicarea mașinilor parcate neregulamentar, dar de fiecare dată a pierdut procesul.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Scandal la Sf. Parascheva ( 14 Octombrie 2020 )

  Incidente la Iași, la sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva. Unii credincioși i-au îmbrâncit și bruscat pe membrii forțelor de ordine și au încercat să ajungă în apropierea raclei cu moaște, care a fost scoasă în curtea Catedralei Mitropolitane.

 • Dovada încheierii RCA se va face cu polița sau contractul, tipărit sau electronic ( 9 Septembrie 2020 )

  Veste bună pentru șoferi! Din 10 septembrie, atunci când sunt opriți de polițiști, în trafic, pentru controlul documentelor, conducătorii auto pot prezenta dovada RCA, atât cu polița de asigurare, cât și prin prezentarea contractului.

 • Oamenii preferă autoturismul personal ca mijloc de transport ( 8 Septembrie 2020 )

  Mașina personală este mijlocul de transport preferat al românilor în contextul pandemiei de Coronavirus! Așa arata Barometrul IRES-UNSAR privind Perceptia riscului și cultura asigurărilor din România. Vehiculul personal este urmat, în preferințele românilor, de transportul public și de bicicletă.

 • Polițiști atacați cu bâte și pietre, într-un sat din județul Sălaj ( 17 August 2020 )

  Polițiști atacați cu bâte și pietre, într-o localitate din județul județul Săla! Potrivit mesajului postat pe pagina de socializare a sindicaliștilor Europol, doi politiști din cadrul Secției Rurale Nușfalău, aflată în subordinea...

 • 17 tone de azotat de amoniu, depozitate necorespunzător ( 8 August 2020 )

  În urma unui control efectuat la o firmă din Blaj, polițiștii au ridicat aproape 17 tone de azotat de amoniu, depozitate chiar în curtea unității. Este vorba de același tip de substanță care a provocat explozia...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2