Date companie
 
 
 
 

Scandal intr-o parohie din judetul Giurgiu, unde enoriasii s-au baricadat in curtea bisericii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Ianuarie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : scandal, preot, biserica, calugareni, oameni, Giurgiu, parohie
 

Scandal la o biserică din județul Giurgiu. Zeci de oameni s-au adunat cu noaptea în cap în curtea lăcașului de cult din comuna Călugăreni, supărați că au un alt preot. Fostul paroh a fost demis de Episcopia Giurgiului, pentru că a divorțat și s-a recăsătorit. Localnicii s-au baricadat insa în curte si nu au vrut sa-l lase pe noul preot să intre în biserică.

AMBIANȚĂ "-Cine v-a trimis aici? - Va pun si eu o întrebare. De ce nu ma lasati sa slujesc? - E biserica nostra! Nu aveti dreptul. Hotilor! Daca puneti piciorul în curtea Bisericii, aici ramâneti!"

Dupa aproape o oră de țipete, injurii și amenințări, preoții au facut cale întoarsă la Giurgiu.

AMBIANȚĂ "- Huoooo! - Veti primi un comunicat de presa. - Pana la comunicat, parinte, ce veti face? Veti dori sa mai oficializati slujbe aici? - Pai biserica e a cultului ortodox, nu?"

Oamenii sunt suparati si ca biserica ar urma sa fie transformata în schit.

VOX "Acu` ce cauta? Cu ce drept, cu ce ocazie? De ce vii sa faci slujba, dar cu 3 ocazii de sfintele sarbatori n-a venit?"

VOX "Noi nu cedam Biserica nimanui. Si nu lasam niciun preot, decât preotul Constantin Valeriu."

Localnicii sunt hotarâti sa nu lase alt preot în biserică.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Negocieri pentru moțiune ( 2 Septembrie 2021 )

  Scandalul din coaliția de guvernare este departe de a se fi încheiat. Deputatul USR PLUS Ionuț Moșteanu a anunțat că reprezentanții formațiunii au discutat cu AUR și că împreună au 122 de semnături, deci pot depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

 • A fost sfințită piatra de temelie a mânăstirii greco-catolice de la Stâna de Vale ( 3 Iunie 2021 )

  Moment special, în stațiunea Stâna de Vale, din județul Bihor! Acolo a fost oficiată o slujbă de sfințire a pietrei de temelie și locului în care va fi ridicată, pentru început o biserică, apoi întregul complex monahal...

 • O biserică din județul Vrancea, mistuită de foc chiar în Vinerea Mare ( 1 Mai 2021 )

  Biserică făcută scrum, chiar în Vinerea Patimilor! O persoană a anunțat la serviciul unic de uregnță 112, ieri, în jurul orei 17:00, că biserica din satul Topești, județul Vrancea este în flăcări.

 • Preot de la Iași, găsit spânzurat în podul casei ( 12 Decembrie 2020 )

  Caz șocant, la Iași! Un preot din cartierul Galata a fost găsit spânzurat în podul casei. Sora sa este cea care a făcut cumplita descoperire și a alertat autoritățile. El nu a lăsat în urmă niciun bilet de adio.

 • Un preot din județul Vâlcea a murit după trei săptămâni de luptă cu COVID-19 ( 3 Decembrie 2020 )

  Bilanțul oamenilor Bisericii răpuși de COVID-19 crește! Asta în vreme ce Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, încurajează credincioșii să meargă în pelerinaj, ignorând riscul de infectare cu SARS CoV-2 și susținând...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2