Date companie
 
 
 
 

Scandal într-un boc social din Drobeta Turnu Severin, după debranșarea de la rețeaua de electricitate

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Noiembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : scandal, retea, locuinte, debransare, bloc, Severin, sociale, turnu, drobeta, somatii, electricitate
 

Scandal într-un bloc de locuințe sociale din Drobeta Turnu Severin! Zeci de oameni au ieșit în stradă, din cauză că autoritățile i-au lăsat în beznă. Ei au primit somații să-și încheie contracte individuale cu societatea de electricitate, după ce reprezentanții Primăriei au dispus debranșarea de la rețea.

AMBIANȚĂ "Plătim apă caldă, apă rece, gunoi și e bloc de necesitate. Nu avem condiții."

Oamenii s-au mutat în locuințele sociale, după ce municipalitatea i-a evacuat din casele naționalizate. Ei spun, însă, că au avut prea puțin timp la dispoziție, să facă demersurile pentru a-și monta contoare în case.

VOX "Am rămas toți fără curent, aici, că nu au avut oamenii bani să plătească. Au pus un timp prea scurt. Dacă spunea cu o lună de zile, oamenii poate aveau bani."

VOX "Astăzi veniră ca să ne debranșeze, că nu am plătit contoarele ca să ne dea drumul la curent. Ăia de la Renel spun ''dom'ne, noi v-am trimis prin poștă devizele, să vă duceți la bancă să le plătiți''. Dar nu a ajuns nici o corespondență aici."

Unii locatari spun că nici nu au venituri, pentru a achita suma de 400 de lei, cât costă montarea contoarelor.

ROMULUS VÂLCU, viceprimar, Drobeta Turnu Severin "Cetățenii care locuiesc aici nu au plătit niciodată cât au consumat, și chiar consumau! Am luat decizia să fie branșați cu branșament individual. Să fie contorizați de așa manieră, încât, în mod civilizat și legal, să își plătească utilitățile."

Primăria le-a mai acordat două zile locatarilor, pentru a-și încheia contracte cu societatea de electricitate. În blocul social locuiesc peste 80 de familii.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Negocieri pentru moțiune ( 2 Septembrie 2021 )

  Scandalul din coaliția de guvernare este departe de a se fi încheiat. Deputatul USR PLUS Ionuț Moșteanu a anunțat că reprezentanții formațiunii au discutat cu AUR și că împreună au 122 de semnături, deci pot depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

 • Pericolul furtunilor de vară ( 21 Iunie 2021 )

  Vremea se încălzește, dar nu scăpăm de ploi. Meteorologii avertizează că instabilitatea atmosferică rămâne accentuată, la nivelul întregii țări, iar cantitățile de precipitații vor fi însemnate și vor fi însoțite...

 • 25 de persoane, evacuate în urma unui incendiu ( 15 Aprilie 2021 )

  Incendiu la un bloc din municipiul Giurgiu! Flăcările au cuprins acoperișul imobilului de patru etaje. Este vorba despre un bloc cu o singură scară locuită, a doua fiind în construcție.

 • Un bloc cu 14 etaje din București, fără cale de acces pietonal ( 4 Aprilie 2021 )

  Situație absurdă pentru locatarii unui bloc din Sectorul 6 al Capitalei. Ademeniți cu promisiuni de locuințe liniștite, cu acces lejer către oraș, locatarii blocului cu 14 etaje, situat pe bulevardul Timișoara, au constatat...

 • Scandal la Sf. Parascheva ( 14 Octombrie 2020 )

  Incidente la Iași, la sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva. Unii credincioși i-au îmbrâncit și bruscat pe membrii forțelor de ordine și au încercat să ajungă în apropierea raclei cu moaște, care a fost scoasă în curtea Catedralei Mitropolitane.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2