Date companie
 
 
 
 

Scandal între doi bărbați și doi agenți de poliție, într-un bar din Drăguțești

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Ianuarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : scandal, focuri, barbati, politisti, avertisment, bar, sticle, dragutesti
 

Scandal într-un bar dintr-o localitate gorjeană! În timpul unui control de rutină, într-un local din Drăguțești, doi agenți de poliție au dat peste doi bărbați, tată și fiu, aflați sub influența alcoolului. Între polițiști și cei doi bărbați a izbucnit scandalul, iar indivizii au aruncat cu sticle în agenți. După atacul cu sticle au încercat să fugă, dar au fost capturați de polițiștii care au tras mai multe focuri de avertisment în direcția lor.

VOX "Un băiat din colț a început să înjure. Polițistul s-a dus la el și i-a cerut să se legitimeze. Acesta a refuzat și a început să-l lovească pe polițist, iar tatăl agresorului l-a lovit pe colegul acestuia cu o sticlă, aici."

VOX "Am auzit împușcături în drum, trăgea un polițai și scandal. A tras în aer și unul dintre ei dorea să-l bată pe polițai, îl înjura."

Agresorii celor doi polițiști au fost prinși într-o stație PECO din municipiul Târgu Jiu. Aceștia s-au ales cu dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri.

GEORGE NEAGOE, purtător de cuvânt, I.P.J. Gorj "Două persoane s-au manifestat violent față de polițiști și i-au lovit cu o sticlă și cu pumnii. S-a emis ordonanță de reținere pe numele celor doi, pentru 24 de ore."

Dacă vor fi găsiți vinovați, cei doi bărbați riscă să stea după gratii, până la 10 ani.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2