Date companie
 
 
 
 

Scandal între doi doctori, la Spitalul Municipal Ploiești

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Octombrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : scandal, spital, medici, ploiesti, craciun, interne, sectie, boli
 

Anchetă internă la Spitalul Municipal Ploiești! O înregistrare audio în care un doctor este jignit de șefa de secție a unității stârnește revolta. Medicul Radu Crăciun a avut parte de cuvinte umilitoare când i-a solicitat acesteia mărirea numărului de paturi. Șefa lui, doctorița Creola Crăciun susține, însă, medicul este nervos pentru că în secție a mai fost adus un cadru medical.

AMBIANȚĂ "- Vă rog sa ieșiți! - Nu ies! - Doamna doctor nu are două paturi. Va rog să ieșiti afară! Nu are două locuri! Marș! - Doamna doctor, nu vorbiți așa cu mine! - Marș! - Mă amenințați cumva? - Nu! - Am întrebat, nu cumva mă iei la bătaie? - Nu mă iei, mă luati. Nu, că ești un rahat de om! Nu ești altceva!"

Înregistrarea a fost făcuta în Spitalul Municipal ”Schuller din Ploiești”. Femeia care îi adresează cuvinte umilitoare medicului hematolog este șefa secției Boli Interne.

RADU CRĂCIUN, medic primar hematolog "Ceea ce am cerut eu a fost respectarea legalității. Eu cel puțin nu am fost anunțat, nimeni nu a știut. Acest post, teoretic nici nu există! Este foarte bine că mai vine un medic, dar ceea ce am dorit eu este asigurarea condițiilor. Mărirea secției cu un număr de paturi."

CREOLA CRĂCIUN, șef secție Boli Interne, Spitalul Municipal Ploiești "Și-a premeditat acea înregistrare. Eu eram la mine în cabinet. M-am trezit cu el peste mine, fără să bată, fără nimic, cu dânsul aducându-mi injurii. Nu a vrut concurență. Voia să fie singur și de necontrolat."

Conducerea spitalului a aflat de scandalul dintre cei doi medici și o comisie de etică va analiza cazul. Șefa de secție a făcut și o plângere la poliție, pe motiv că și-a găsit mașina zgâriată în parcarea spitalului."« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2