Date companie
 
 
 
 

Scandal între două familii de țigani, în județul Constanța

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Aprilie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : constanta, scandal, spital, jandarmi, romi, politisti, familii, femeie, kogalniceanu
 

Scandal cu săbii, bâte și topoare în localitatea Mihail Kogălnicenu, județul Constanța! Un conflict mai vechi a reizbucnit între două familii, care s-au luat la bătaie. Doi oameni au fost răniți în timpul scandalului. A fost nevoie de intervenția polițiștilor și jandarmilor, pentru a calma spiritele. Cele două familii erau certate de ceva vreme și, sâmbătă seară, după ce au băut mai multe pahare și-au amintit de conflict și s-au luat la bătaie.

VOX "- Eu cu băiatul meu, Bănică Leonard, mâncam în casă, în curtea mea. Era ziua la băiatul meu și a venit Ion să ma omoare în casă. Dacă nu băgam mâna, mă lovea în cap. - Cu ce v-au așteptat? - Cu bâte cu cuțite, cu ce aveau ei m-au bătut. M-au târâit pe jos."

În urma scandalului, un bărbat a fost rănit usor, iar o femeie, care a suferit un traumatism la cap după ce a fost lovită cu o bâtă, a fost transportată la spital. După ce rudele ei s-au întors acasă, de la spital, scandalul a continuat.

AMBIANȚĂ "Are cuțite în casă. A ieșit afară cu cuțitul și cu pistolul. Când am oprit mașina să ne dăm jos, să intrăm în curte, au ieșit cu topoare, au ieșit cu sapa, ce aveau în mînă, acolo. Au aruncat cu pietre în noi."

Scandalagiii au fost duși toti la poliție pentru declarații.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2