Date companie
 
 
 
 

Scandal între părinți și o firmă care asigură transportul elevilor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Ianuarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : transport, targoviste, elevi, microbuz, parinti, firma
 

Decizia reprezentanților unei firme de transport din Târgoviște de a transporta peste 60 de elevi cu un microbuz a cărui capacitate era de 20 de persoane i-a revoltat pe părinți. Pentru a le asigura copiilor transportul la școală, oamenii trebuie să plătească lunar 180 de lei de elev.

VOX: "Ne ia si mult pe abonamente - 180 - si nici nu îi duce unde trebuie, îi lasã sã se ducã doi-trei kilometri pe jos!"

VOX: "I-a bãgat soferul cã a spus intrã cine poate si când au rãmas pe dinafarã au sunat copiii la pãrinti si am iesit toti."

AMBIANTÃ: "Da' un milion opt sute de ce cereti, stati putin?! E cel mai mare pret la noi la abonament!"

Nu este prima dată când reprezentații firmei de transport sunt amendați pentru depășirea numărului de persoane specificat în cartea tehnică a vehiculului.

ION NICULAE, șef S.P.R. Dâmbovița "Din câte cunosc eu, acestei firme i-au fost aplicate mai multe sanctiuni contraventionale pentru identificarea cu mijloace de transport în care au fost îmbarcate mai multe persoane decât numãrul prevãzut în certificatul de înmatriculare!"

Localnicii vor să angajeze o altă firmă, care să asigure transportul elevilor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Anchetă în cazul oilor înecate în Portul Midia, îngropate pe un teren viran ( 21 Ianuarie 2021 )

  O nouă anchetă în cazul tragediei din noiembrie 2019, când peste 14.000 de oi au murit înecate, după ce nava pe care se aflau a eșuat, în portul Midia. Reprezentanți ai firmei tulcene care a fost angajată să incinereze...

 • Cauzele răspândirii comunitare a coronavirusului ( 9 Noiembrie 2020 )

  În sfârșit, se întrevăd principalele medii de transmitere a coronavirusului. În condițiile creșterii îngrijorătoare, de la o zi la alta, a numărului de infectrări, specialiștii din Sănătate au ajuns la concluzia...

 • Un copilaș a luat foc de la grătarul aprins de părinți ( 3 Octombrie 2020 )

  Un copil de patru ani, din județul Prahova, a suferit arsuri grave, în timp ce se afla cu părinții la un grătar. Nenorocirea s-a produs din cauză că părinții au turnat o substanță inflamabilă pe grătar, pentru a-l încinge...

 • Mesajul președintelui, la început de an școlar ( 14 Septembrie 2020 )

  „Fiecare dintre voi veți avea ocazia să fiți super-eroi” le-a transmis președintele Klaua Iohannis, în această dimineață, elevilor. Seful statului le-a spus școlalilor că are încredere în ei.

 • Un șofer a abandonat microbuzul cu migranți rămas în pană ( 9 Septembrie 2020 )

  Migranți abandonați pe Autostrada Vestului, dupa ce mașina în care se aflau a rămas în pană. Agenții de la Rutieră sunt cei care i-au descoperit. Ei au observat un microbuz plin cu pasageri, oprit pe banda de urgență, și...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2