Date companie
 
 
 
 

Scandal între patronul unui restaurant și un clan de interlopi din Constanța

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 August 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : constanta, piata, ancheta, restaurant, interlop, patron, clan, mortuara, coroana, chiliei
 

Moment de groază, pentru patronul unui restaurant din Constanța! Angajații localului au găsit o coroană mortuară cu un ferpar cu mesaj de condoleanțe, chiar la intrarea în local. Angajații s-au îngrozit când au găsit coroana mortuară la ușa restaurantului și l-au chemat imediat pe patron, care a alertat poliția.

AMBIANȚĂ "M-a sunat telefonic. Eu dormeam. Vezi că e o coroană în față la tine, care scrie, cu ce scria pe ea, condoleanțe și toate alea."

Afaceristul crede că mesajul macabru vine de la pe un clan de interlopi din oraș. Asta și din cauză că, zilele trecute, acesta a avut o altercație cu indivizii din acest clan și, la momentul respectiv, cearta a degenarat în bătăie. Conflictul mocnește, însă, de mult timp.

VOX "Primesc amenințări de cel puțin 10 ani de zile. Eu, familia mea. Sunt cei din clanul ”Piața Chiliei”. Am avut în trecut ceva probleme cu ei, am încercat să le rezolv. Am avut niște datorii la ei."

VOX "Asta s-a pus de la ei, ca să fie o înscenare, așa, ca să zică ei că ei sunt oameni curați, nevinovați. A început să mă toace până a început și lumea să țipe, lăsați-l, că-l omoară. Eu unul singur, nu m-a ajutat nimeni acolo."

Anchetatorii au întocmit dosar penal în acest caz.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2