Date companie
 
 
 
 

Scandal între proprietarul unui apartament care a luat foc și pompieri

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Ianuarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : scandal, pompieri, incendiu, politisti, apartament, bloc, proprietar, vecini
 

Incendiu cu scandal, într-un bloc din Suceava! Proprietarul unui apartament cuprins de flãcãri s-a luat la bătaie cu pompierii care au intervenit pentru stingerea incendiului, și cu polițiștii. Motivul: proprietarul nu era acasă cânda izbucnit incendiul, iar pompierii și polițiștii au intrat în casă în lipsa lui. Mai mult, el le-a cerut salvatorilor sã îi plãteascã daunele provocate.

AMBIANȚÃ "- Sã plãteascã pompierii! - Cum sã plãteascã? - Nu știu! Pompierii au intrat pe geam. - Dar ardea tot blocul dacã nu intrau!"

Vecinii au fost cei care au sunat la 112, ca sã anunțe incendiul, speriați de fumul gros care ieșea din apartament. Oamenii spun cã vecinul lor le face mereu probleme.

VOX "A ars în casã ceva. Am simțit fum. Am ieșit, m-am speriat si am anunțat vecinii!"

VOX "E omul problemã din bloc! Dacã omul e nebun, ce sã îi facã poliția? Îl ia, îl duce, stã douã ore și vine înapoi acasã."

VOX "Face numai necazuri pe casa scãrii. Își bate femeia, a bãtut un vecin. L-a luat poliția, l-a ținut, l-a internat 10 zile și i-a dat drumul. In rest, numai de nimicuri se ține."

Pompierii au reușit, într-un final, sã stingã incendiul.

ALIN GÃLÃȚEAN, purtãtor de cuvânt, I.S.U. Suceava "Cauza probabilã a incendiului este un scurt circuit produs la aparatura electricã și electrocasnicã cu improvizații!"

Bãrbatul locuia singur, dupã ce soția sa a divorțat și s-a mutat cu copiii în altã parte.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Negocieri pentru moțiune ( 2 Septembrie 2021 )

  Scandalul din coaliția de guvernare este departe de a se fi încheiat. Deputatul USR PLUS Ionuț Moșteanu a anunțat că reprezentanții formațiunii au discutat cu AUR și că împreună au 122 de semnături, deci pot depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

 • Incendiu toxic la un depozit de deșeuri din plastic, la Salonta ( 9 Iulie 2021 )

  Nouă ore au luptat pompierii cu incendiul izbucnit, spre dimineață, într-un depozit de deșeuri plastice reciclabile din Salonta, județul Bihor. Trei hale au fost cuprinse de flăcări. Apelul care anunța incendiul...

 • Metoda „Pandora”, folsotă de hoții de mașini de lux ( 16 Iunie 2021 )

  O metodă de furt a mașinilor de lux dotate cu sistemul ”keyless entry”, în atenția polițiștilor, care transmit o avertizare posesorilor de astfel de autovehicule! Conform polițiștilor, hoții folosesc...

 • Percheziții într-un dosar de înșelăciune, în județul Vaslui ( 1 Iunie 2021 )

  Val de percheziții în locuințele unor persoane suspectate de infracțiuni economice, în județul Vaslui! Peste 100 de polițiști și jandarmi, sub supravegherea procurorilor Parchetului...

 • O biserică din județul Vrancea, mistuită de foc chiar în Vinerea Mare ( 1 Mai 2021 )

  Biserică făcută scrum, chiar în Vinerea Patimilor! O persoană a anunțat la serviciul unic de uregnță 112, ieri, în jurul orei 17:00, că biserica din satul Topești, județul Vrancea este în flăcări.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2