Date companie
 
 
 
 

Scandal între proprietarul unui apartament care a luat foc și pompieri

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Ianuarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : scandal, pompieri, incendiu, politisti, apartament, bloc, proprietar, vecini
 

Incendiu cu scandal, într-un bloc din Suceava! Proprietarul unui apartament cuprins de flãcãri s-a luat la bătaie cu pompierii care au intervenit pentru stingerea incendiului, și cu polițiștii. Motivul: proprietarul nu era acasă cânda izbucnit incendiul, iar pompierii și polițiștii au intrat în casă în lipsa lui. Mai mult, el le-a cerut salvatorilor sã îi plãteascã daunele provocate.

AMBIANȚÃ "- Sã plãteascã pompierii! - Cum sã plãteascã? - Nu știu! Pompierii au intrat pe geam. - Dar ardea tot blocul dacã nu intrau!"

Vecinii au fost cei care au sunat la 112, ca sã anunțe incendiul, speriați de fumul gros care ieșea din apartament. Oamenii spun cã vecinul lor le face mereu probleme.

VOX "A ars în casã ceva. Am simțit fum. Am ieșit, m-am speriat si am anunțat vecinii!"

VOX "E omul problemã din bloc! Dacã omul e nebun, ce sã îi facã poliția? Îl ia, îl duce, stã douã ore și vine înapoi acasã."

VOX "Face numai necazuri pe casa scãrii. Își bate femeia, a bãtut un vecin. L-a luat poliția, l-a ținut, l-a internat 10 zile și i-a dat drumul. In rest, numai de nimicuri se ține."

Pompierii au reușit, într-un final, sã stingã incendiul.

ALIN GÃLÃȚEAN, purtãtor de cuvânt, I.S.U. Suceava "Cauza probabilã a incendiului este un scurt circuit produs la aparatura electricã și electrocasnicã cu improvizații!"

Bãrbatul locuia singur, dupã ce soția sa a divorțat și s-a mutat cu copiii în altã parte.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Incendiu, în Spitalul CF din Cluj-Napoca ( 22 Noiembrie 2020 )

  La doar o săptămână de la tragedia de la Piatra Neamț, un alt spital a fost afectat de incendiu. Pompierii au intervenit, în această dimineață, pentru stingerea focului izbucnit la Spitalul CF din Cluj-Napoca, într-o...

 • Ludovic Orban anunță crearea a 200 de paturi noi pentru pacienții COVID ( 16 Noiembrie 2020 )

  Ludovic Orban susține că vinovăția colectivă invocată de ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, după tragedia de la Piatra Neamț a fost o declarație făcută într-un moment dificil!

 • Cronica tragediei de la A.T.I. Piatra Neamț ( 15 Noiembrie 2020 )

  MONICA APOSTOL, reporter ”Incendiul ucigaș din secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean din Piatra Neamț a izbucnit sâmbătă seară. Apelul la serviciul unic de urgență 112 a venit cu puțin înainte de ora 19:00.

 • Anchetă în cazul incendiului de la secția A.T.I. din Piatra Neamț ( 15 Noiembrie 2020 )

  Anchetă de amploare, în cazul incendiului devastator de la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean din Piatra Neamț! O echipă formată din procurori de la Parchetul General, polițiști și specialiști în...

 • Înmormântarea unui preot din Dorohoi, supravegheată de polițiști ( 18 Octombrie 2020 )

  Înmormântarea unui preot din Dorohoi, decedat, pe 15 octombrie, din cauza bolii COVID-19, organizată în condiții restrictive! Circa 50 de polițiști, jandarmi și polițiști locali au supravegheat înhumarea preotului...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2