Date companie
 
 
 
 

Scandal între un profesor si un pãrinte, la o scoalã din Hunedoara

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Octombrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : conflict, hunedoara, scoala, elev, profesor, parinte
 

La o scoalã din Hunedoara, a izbucnit un conflict între tatãl unui elev de clasa a opta si profesorul de sport al copilului. Conflictul a pornit de la o scutire la educatie fizicã, adusã de tatal elevului. Dupã ce profesorul i-a spus tatãlui cã scutirea nu este valabilã, au ajuns la directoarea scolii. Scandalul dintre cei doi a avut loc chiar in fata directoarei.

MIHAEL DUCA, profesor de sport "În timp ce eu dãdeam explicatii, ca de la un inferior la un superior la director, acesta a sãrit cu o ploaie de lovituri asupra mea, primul mi l-a dat direct în bãrbie. Apoi, eu m-am ferit si am parat celelalte lovituri. Un upercut venit din lateral dreapta, am fost ieri la urgentã, noroc cã am sesizat miscarea si am bãgat bãrbia în piept."

Dascãlul sustine cã parintele elevului l-a lovit pumnul în fatã, dar directoarea scolii spune cã nu a vãzut decât o îmbrâncealã.

AMBIANTÃ "Într-o fractiune de secundã, pãrintele a venit spre domnul profesor si habar n-am, l-a lovit, nu l-a lovit, habar n-am. -El a cãzut pe jos? -Profesorul? Nu."

Seful Inspectoratului Scolar Judetean spune cã existã sesizãri mai vechi fãcute de elevii si pãrintii de la liceul in cauza, in care sustin cã profesorul de sport nu are limbaj si comportament adecvate.

ALEXANDRU LAUTARU, inspector scolar general, I.S.J. Hunedoara "Am avut probleme în acest sens cu dânsul, întrucat ne spunea cã elevul a avut un comportament neadecvat fatã de acesta, însã dupa unele cercetãri am descoperit cã limbajul violent folosit fatã de copii e destul de des."

Pe fir au intrat oamenii legii, care urmeazã sã stabileascã cum s-a produs altecatia si cine este vinovatul in toata povestea.

BOGDAN NITU, purtãtor de cuvânt, I.P.J. Hunedoara "S-a constituit un dosar de lovire sau alte violente, urmeazã ca prezumtivul autor sã fie citat pentru a se stabili cu exactitate circumstantele în care s-a produs aceastã altercatie."

Misiune destul de dificila, in conditiile in care camerele de supraveghere din interiorul scolii nu au surprins altercatia.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2