Date companie
 
 
 
 

Scandal la întâlnirea dintre administratorul judiciar de la Hidroelectrica, Remus Borza, și salariați

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Martie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : scandal, discutii, sindicat, salariati, hidroelectrica, hidroserv, borza, restructureze
 

Scandal la întâlnirea angajaților Hidroelectrica Porțile de Fier, cu administratorul judiciar Remus Borza, la Drobeta Turnu Severin. Salariații Hidroserv, cei care asigură întreținerea utilajelor, au vrut să participe și ei la întâlnire, dar nu li s-a permis. Oamenii, care așteaptă să fie disponibilizați, s-au îmbulzit să intre în clădire, dar au fost opriți să ajungă în sala unde urmau să aibă loc discuțiile.

AMBIANȚĂ  "- Mi se interzice dreptul legal de a participa la discuții. Este un drept de a-mi apăra salariații. Deci, vedeți foarte clar că i se interzice accesul liderului de sindicat în sală. – Nu se interzice! – Ba da, dom'ne, mi-ați interzis!"

VOX  "-  Am intrat, cum au intrat și ceilalți colegi. - Și ce s-a întâmplat? - Am fost dat afară! Directorul a venit că nu suntem trecuți pe listă."

VOX  "- Cine a mai rămas în sală? - Au rămas cei care sunt oamenii conducerii și cei care trebuie să-l aplaude pe domnul Borza."

După un întreg scandal, Remus Borza i-a primit la discuții și pe sindicaliștii de la Hidroserv.

REMUS BORZA, administrator judiciar Hidroelectrica "Trebuie să înțeleagă hidroservurile, că este momentul să se restructureze, ca să devină competitive. Soarta este în mâinile dânșilor, dar, în același timp, nu pot accepta ca la Hidroserv Porțile de Fier să am 581 de angajați și la Sucursala Porțile de Fier Hidroelectrica să am 442 de salariați."

Bugetul acordat de Hidroelectrica pentru întreținerea oferită de Hidroserv Porțile de Fier este de 35 de milioane de lei, în timp ce cheltuielile bugetate de Hidroserv se ridică la 72 de milioane.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Negocieri pentru moțiune ( 2 Septembrie 2021 )

  Scandalul din coaliția de guvernare este departe de a se fi încheiat. Deputatul USR PLUS Ionuț Moșteanu a anunțat că reprezentanții formațiunii au discutat cu AUR și că împreună au 122 de semnături, deci pot depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

 • Peste 30% dintre angajatori au eliminat beneficiile extrasalariale ( 18 Martie 2021 )

  Tot mai multe companii renunță să le acorde angajaților beneficii extrasalariale. Printre acestea se numără tichetele de masă, abonamentele medicale la clinici private, mașină de serviciu, ori decontul transportului. Potrivit unui studiu realizat de eJobs România, doar 66% dintre angajatori au spus că oferă beneficii extrasalariale. 29% au declarat că astfel de compensații nu mai sunt oferite de ani buni, în timp ce 5% au renunțat la beneficii în ultimul an, din cauza crizei economice, generată de pandemie.

 • Val de proteste, în România ( 17 Februarie 2021 )

  Val de proteste, în România! Polițiștii, ceferiștii și angajații din Sănătate au ieșit în stradă, la București și în alte orașe din țară, nemulțumiți de noile măsuri anunțate de Guvern, considerate anti-bugetari, dar...

 • Scandal la Sf. Parascheva ( 14 Octombrie 2020 )

  Incidente la Iași, la sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva. Unii credincioși i-au îmbrâncit și bruscat pe membrii forțelor de ordine și au încercat să ajungă în apropierea raclei cu moaște, care a fost scoasă în curtea Catedralei Mitropolitane.

 • Polițiști atacați cu bâte și pietre, într-un sat din județul Sălaj ( 17 August 2020 )

  Polițiști atacați cu bâte și pietre, într-o localitate din județul județul Săla! Potrivit mesajului postat pe pagina de socializare a sindicaliștilor Europol, doi politiști din cadrul Secției Rurale Nușfalău, aflată în subordinea...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2