Date companie
 
 
 
 

Scandal pe cardul de sănătate

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Aprilie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : scandal, sanatate, card
 

Cardul de sănătate naște polemici! La Casa de Asigurări de Sănătate București a izbucnit un scandal monstru după ce zeci de oamenii nemulțumiți care stăteau la codă de la primele ore ale dimineții pentru a ridica cardul de sănătate s-au luat la ceartă cu angajații instituției. Scandalul a fost la un pas să se transforme într-o bătaie generală.

AMBIANȚĂ: moș care se ceartă: "Vin tocmai din Militari ca să vă văd pe dumneavoastră la față, nu? V-ați ratat cariera... nu mai fiți nesimțiți, măcar aveți bun simț."

AMBIANȚĂ: "Nu înseamnă că faci circ dacă a venit televiziunea..."

COSTIN ROTARU, reporter: "Asigurații care nu doresc să utilizeze cardul de sănătate din motive religioase au ca alternativă adeverința de înlocuire a cardului de sănătate eliberată la cerere de către Casele de Asigurări de Sănătate. Această adeverință are valabilitate trei luni."

Până în prezent, circa 13,5 milioane de asigurați au intrat în posesia cardului de sănătate. Peste 500.000 de asigurați care nu au primit cardul sunt așteptați la sediile caselor de asigurări sau la medicii de familie pentru a-l ridica. Asigurații care până la data de 1 mai 2015 nu au intrat în posesia cardului, vor beneficia de servicii medicale în baza unei adeverințe de asigurat, eliberată de Casa de Asigurări.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2