Date companie
 
 
 
 

Scandalul declanșat de Bercea Mondial ar putea scoate la iveală noi cazuri de corupție

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Iunie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : basescu, mita, inchisoare, spaga, persoane, bercea, mondial, mircea, avocat, institutii, abraham, agenda, inregistrari
 

Familia lui Bercea Mondial scapă de acuzațiile de dare de mită și cumpărare de influență pentru că a denunțat faptele, susține avocatul clanului interlop din Slatina, Pavel Abraham. Din același motiv, fiul lui Bercea, Florin Anghel, ar putea scăpa cu o pedeapsă mai ușoară, dacă va cere revizuirea dosarului în care este condamnat pentru complicitate la tentativă de omor. Între timp, Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, și familia lui vor să denunțe în justitie și alte cazuri de trafic de influență, cu scopul reducerii pedepsei de 8 ani de închisoare.

PAVEL ABRAHAM, avocatul lui Sandu Anghel ”La ultima discuție, au fost abordate probe legate de alte persoane din sistemul judiciar și administrativ, care s-au angajat pe baza unor sume de bani sau avataje materiale, constând în case și terenuri care s-au implicat în procesul pe care l-a avut Sandu Anghel.”

Potrivit unor informații apărute în presă, Bercea Mondial ar avea un carnet în care sunt trecute toate șpăgile date pentru a scăpa de închisoare. Informațiile din acest carnet ar vulnerabiliza persoane importante și ar pune în discuție credibilitatea unor instituții cheie ale statului.

PAVEL ABRAHAM, avocatul lui Sandu Anghel ”Pot fi polițiști, judecători, procurori din sistemul judiciar, și pot fi prefecți si consilieri din sistemul administrativ. Mi-au spus că există și înscrisuri în care pot dovedi ceea ce spune Bercea Mondial.”

Potrivit avocatului lui Bercea Mondial, în cazul lui Mircea Băsescu, ar exista și alte înregistrări care îl incriminează pe fratele președintelui.

PAVEL ABRAHAM, avocatul lui Sandu Anghel ”Am discutat și se pare că mai există înregistrări care pot consolida ceea ce s-a prezentat până acum.”« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2