Date companie
 
 
 
 

Scandalul din Deta ii imparte pe localnici in doua tabere

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Iulie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : tabere, primar, copii, localnici, arestare, mandate, deta
 

Nu este prima datã când cei doi copii ai primarului din Deta au ajuns în atentia Politiei, dar au scãpat de fiecare datã. Potrivit sefului IPJ Timis, acestia au fost trimisi în judecatã în mai multe dosare, dar nu pentru infractiuni foarte grave. Plângerile au fost retrase si, conform legislatiei din România, cei doi au fost exonerati de rãspunderea penalã. Acum, toti cei patru agresori prinsi în urma scandalului de la Deta, printre care si fiul cel mic al primarului, au primit mandate de arestare pentru 29 de zile. Suspectul principal, Bogdan Roman, fiul cel mare al edilului, care este dat dispãrut, a primit mandat de arestare în lipsã. Sute de localnici s-au adunat, luni seara, în fata Judecãtoriei Deta, unde au fost adusi la mandat cei patru retinuti in cazul atacului cu sabia produs sambata noaptea. Impãrtiti în douã tabere, oamenii au ajuns la imbranceli.

VOX "Vrem sã spunem si noi pãrerea. S-au adus multe acuze primarului. În calitate de om nu avem nimic sã îi reprosãm. SUnt numai lucruri de laudã. Sã nu fie nimeni în situatia lui. Au fost replici care nu-i venea sã creadã cã aceasta e situatia. Sunt si de partea mamelor, alãturi de copiii lor. Pânã nu faci fum, nu se face foc."

VOX "Sã fie primar, sã facã dreptate, cã sunt ferm convinsã cã stie unde este fiul sãu."

AMBIANTÃ "Cu contrabandã de tigãri te-au prins!"

VOX "Din '82 sunt locuitoare a acestui oras, sunt cadru didactic. Nu trebuie sã schimbã într-o zi fata imaginii unui primar, nu e o scuzã ce au fãcut copiii, dar eu cred cã justitia îsi va face treaba. Bãietii sã rãspundã pentru faptele lor, primarul sã-si continue treaba".« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2