Date companie
 
 
 
 

Scandalul din sânul Casei Regale ia amploare

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Noiembrie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : scandal, casa, nicolae, regele, mihai, regala, elena, principesa
 

Scandalul de la Casa Regală ia amploare! După incidentul de ieri, când Nicolae, nepotul regelui Mihai a încercat să-și vadă bunicul aflat pe moarte, dar nu a fost lăsat, el este criticat chiar de mama lui. Într-un comunicat dat publicității de Casa Regală, Principesa Elena afirmă: "Sunt foarte dezamăgită și îngrijorată de faptele fiului meu, Nicolae. Prin comportamentul său din zilele trecute, Nicolae a nesocotit intimitatea, suferința și demnitatea tatălui meu, Regele Mihai. Faptele lui Nicolae din aceste zile sunt profund greșite, moral si uman", se spune în comunicat.

ALEXANDRA GEORGESCU, reporter "Principesa Elena susține că Regele Mihai nu dorește să-l vadă pe Nicolae și ”din cauza comportamentului său lipsit de principii morale”. Mai mult, ea amintește faptul că Nicolae nu a clarificat, nici până acum, situația paternității presupusului său copil."

Casa Regală a transmis, miercuri seară, printr-un comunicat de presă, că Nicolae Medforth-Mills a avut o tentativă de violare a domiciliului regelui Mihai, la reședința din Elveția, unde fostul principe a forțat ușa casei. El ar fi agresat fizic și verbal trei persoane, una dintre ele având răni corporale, mai susține Casa regală. În final, fostul principe a fost împiedicat să forțeze intrarea în casă și a fost chemată poliția. Nepotul Regelui Mihai a reacționat pe Facebook: "Mă întristează profund și nu înțeleg agresivitatea Casei Regale de a face tot posibilul de a mă împiedica să îmi văd bunicul și de a-mi discredita imaginea. Nu voi intra în acest joc murdar. Voi alege să-mi respect bunicul în aceste momente dificile, pentru că așa se cuvine și așa este creștinește". Nicolae Medforth-Mills a rămas fără titlul de Principe al României și a fost retras din linia de succesiune, în august 2015, pe motiv că ar fi avut un comportament nepotrivit. Pe de altă parte, Casa Regală a reamintit joi linia de succesiune, subliniind că, după Regele Mihai I, șeful actual al Casei Regale, Principesa Margareta va prelua conducerea, și va rămâne Custode al Coroanei României. Soții și copiii surorilor principesei Margareta nu dețin titluri personale.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2