Date companie
 
 
 
 

Scandalul pentru terenul unei baze sportive continuă în Voluntari

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Iulie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : proteste, teren, scandal in Voluntari
 

Scandalul continuã în Voluntari, între reprezentantii Primãriei si cei ai clubului sportiv din localitatea ilfoveană. Motivul conflictului e terenul pe care a fost construitã baza sportivã. În timp ce edilii si-au propus sã construiascã un stadion de 10 mii de locuri, reprezentantii clubului refuzã sã cedeze dreptul de proprietate. Sute de oameni se pregãtiserã sã protesteze în Voluntari, dar s-au vãzut nevoiti sã renunte, dupã ce nu au primit autorizatie pentru miting.

FLORENTIN PANDELE, primar Voluntari: "În cererea de miting au spus cã vor sã vinã sã facã un miting împotriva abuzurilor primarului. (...) Este un exercitiu de imagine."

ROBERT NEGOITÃ, presedinte PSD Ilfov: "Cei care veneau încoace la miting, acolo unde noi nu mai voiam sã facem miting, ci o întâlnire de-a noastrã (...) au fost interceptati de membri ai lumii interlope, amenintati cu cutitul si bâtele sã se întoarcã."

Disputa dintre primãrie si Clubul Sportiv din Voluntari a început în 2002, când terenul a fost declarat domeniu public, printr-o hotãrâre de guvern. În 2005, Primãria a câstigat în instantã dreptul asupra terenului.

MIHAI BARBU, șef baza sportivă din Voluntari: "Primãria vrea sã ne fure terenul de sport. (...) Ne judecãm în instantã.

Barbu a mai adăugat că, până la judecarea in instanta, cei din primarie au intrat abuziv peste ei si au reusit sa distruga tot ce clubul a construit de-a lungul anilor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2