Date companie
 
 
 
 

Scara unui bloc din Capitală, cuprinsă de flăcări, în miez de noapte

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Octombrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, incendiu, locatari, flacari, bloc, noapte, scara
 

Alertă maximă, joi noapte, într-un bloc situat pe strada Ion Câmpineanu din Capitală, după ce scara interioară a fost cuprinsă de flăcări. Din cauza fumului gros, locatarii au rămas prizonieri în propriile locuințe, iar panica a fost cu atât mai mare, cu cât contorul de gaze, de la parterul blocului, ardea ca o torță.

AMBIANȚĂ "Luați toate ușile la rând! Băteți la toți!"

VOX "Deasupra, două, două, în partea cealaltă. Dezastru, a fost! A fost coșmarul vieții mele.

VOX "Am încercat să deschid ușa la etajul cinci, unde stau, nu puteam să deschid ușa pentru că ardea ușa pe dinăuntru și nu mai puteam să stau pur și simplu în apartament. Noi stăteam toți la balcon, că nu mai puteam sta, că ne lăcrimau ochii."

VOX "Toată lumea panicată, țipa toată lumea din bloc, vă dați seama. Nu e neapărat sperietura, cât faptul că s-ar putea să mori."

Incendiul a izbucnit în jurul orei unu și jumătate, când mulți dintre locatari dormeau. Pompierii au intervenit cu patru autoscări, patru autospeciale cu apă și spumă și șapte ambulanțe S.M.U.R.D..

RADU VANCA, șef, Biroul de Coordonare a Intervențiilor I.S.U. București "Au fost evacuate din apartamentele de pe scară 10 persoane, ce au fost predate doctorilor și paramedicilor de la S.M.U.R.D. pentru a fi evaluați."

CONSTANTIN OLTEANU, medic, S.M.U.R.D. "Câteva persoane au avut simptome de expunere la fum, dar cu toate au fost bine și după oxigeno-terapie au refuzat transportul la spital."

Locatarii cred că focul a fost provocat de un om al străzii.

VOX "Am găsit un aurolac în scară, acolo, și i-am zis, te rog frumos, ieși afară că chemăm poliția."

Locatarii încearcă, acum, să-și reparare apartamentele distruse, dar și casa scării, care a devenit aproape impracticabilă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Incendiu toxic la un depozit de deșeuri din plastic, la Salonta ( 9 Iulie 2021 )

  Nouă ore au luptat pompierii cu incendiul izbucnit, spre dimineață, într-un depozit de deșeuri plastice reciclabile din Salonta, județul Bihor. Trei hale au fost cuprinse de flăcări. Apelul care anunța incendiul...

 • O biserică din județul Vrancea, mistuită de foc chiar în Vinerea Mare ( 1 Mai 2021 )

  Biserică făcută scrum, chiar în Vinerea Patimilor! O persoană a anunțat la serviciul unic de uregnță 112, ieri, în jurul orei 17:00, că biserica din satul Topești, județul Vrancea este în flăcări.

 • Casă făcută scrum, în Argeș ( 19 Aprilie 2021 )

  Incendiu de proporții în comuna Brăduleț, din județul Argeș! Un bărbat în vârstă de 74 de ani a murit, după ce casa i-a luat foc. Omul nu a reușit să iasă din locuință, în momentul izbucnirii incendiului.

 • 25 de persoane, evacuate în urma unui incendiu ( 15 Aprilie 2021 )

  Incendiu la un bloc din municipiul Giurgiu! Flăcările au cuprins acoperișul imobilului de patru etaje. Este vorba despre un bloc cu o singură scară locuită, a doua fiind în construcție.

 • Un bloc cu 14 etaje din București, fără cale de acces pietonal ( 4 Aprilie 2021 )

  Situație absurdă pentru locatarii unui bloc din Sectorul 6 al Capitalei. Ademeniți cu promisiuni de locuințe liniștite, cu acces lejer către oraș, locatarii blocului cu 14 etaje, situat pe bulevardul Timișoara, au constatat...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2