Date companie
 
 
 
 

Școală de top, pe model nordic

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Ianuarie 2023
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Elite School of Bucharest
 

Nordic Elite School of Bucharest aduce un nou concept de învățare la nivel avansat pentru elevii de școală primară și gimnazială. La sediul Universității Creștine ”Dimitrie Cantemir” din București, unde se află și școala, a avut loc o conferință susținută de președintele Senatului Universității și fondatorul școlii românești cu influențe nordice, Corina Dumitrescu, alături de alți reprezentanți ai învățământului românesc, finlandez și american.

CORINA DUMITRESCU ”Noi am început să mergem pe linia educației de influență nordică, dar cu specific românesc, încă de acum patru ani, când am înființat grădinița, Centrul Educațional Nordic, iar acum vom continua la nivel de școală primară și la nivel de gimnaziu. Cadrele noastre didactice sunt instruite după curricula finlandeză.”

ROXANA GAVRILĂ, director, Nordic Elite School of Bucharest ”Folosim metode inovative și încercăm să îmbinăm tradiționalul cu modernul, să folosim instrumente digitale, dar punem accent pe partea umană. Încercăm să creem o punte între emoție, emoția umană, și partea de inteligență artificială, astfel încât să dăm șanse fiecărui elev în parte să progreseze în ritm propriu, să se dezvolte armonios, iar noi, profesorii acestei școli, să fim alături de ei.”

Elevii de la Nordic Elite School of Bucharest vor beneficia de profesori instruiți, mobilier modern și comod, table interactive, cantină, unde vor servi trei mese pe zi, program prelungit, transport, activități extrașcolare, servicii de consiliere psihologică, educațională și vocațională, bază sportivă și bazin de înot. Înscrierile încep în luna martie.


Școală de top, pe model nordic

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2