Date companie
 
 
 
 

Școlarii vor beneficia de transport gratuit, în baza carnetului de elev

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Mai 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : transport, elevi, gratuit, carnet
 

Elevii vor avea transport gratuit pentru școală. Vicepremierul Raluca Turcan a anunțat, joi seară, că Executivul a adoptat procedura detaliată prin care școlarii pot beneficia de gratuitate pe orice mijloc de transport doar pe baza carnetului de elev. Decontul se va face direct între transportatori și autoritățile statului. Astfel, elevii vor beneficia în mod gratuit de transport în orice perioadă anului, iar cei care fac naveta naveta între localitatea de domiciliu și cea în care sunt școlarizați vor avea gratuitate pe toată perioada anului școlar. Pentru a beneficia de servicii publice de transport local gratuite, elevii din învățământul preuniversitar vor solicita centrelor de emitere a documentelor de transport, în baza carnetului de elev vizat prin ștampilă pentru anul în curs, eliberarea documentului de călătorie cu transportul local de tipul legitimație de transport, abonament sau card cu valabilitate lunară.


Școlarii vor beneficia de transport gratuit, în baza carnetului de elev

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Mesajul președintelui, la început de an școlar ( 14 Septembrie 2020 )

  „Fiecare dintre voi veți avea ocazia să fiți super-eroi” le-a transmis președintele Klaua Iohannis, în această dimineață, elevilor. Seful statului le-a spus școlalilor că are încredere în ei.

 • Condițiile privind desfășurarea noului an școlar, stabilite de Ministerul Educației ( 1 Septembrie 2020 )

  În sfârșit, autoritățile au stabilit condițiile privind începerea anului școlar! Ministrul Educației, Monica Anisie a dat asigurări, astăzi, că a pregătit revenirea elevilor la școală în condiții de siguranță. Ea a precizat...

 • Măști sanitare gratuite, pentru nevoiașii din județul Cluj ( 26 August 2020 )

  În sfârșit, măștile sanitare gratuite pentru persoane defavorizate devin realitate! După ce premierul Ludovic Orban anunța, recent, că va rezilia contractul cu firma câștigătoare pentru achiziția acestor măști...

 • Elevii vor intra în școli doar cu declarație semnată de părinți ( 19 August 2020 )

  Elevii vor merge la școală cu declarație semnată de părinți! Începând din 14 septembrie, copiii vor fi primiți la ore doar după ce vor prezenta o declarație pe proprie răspundere, semnată de către părinți, potrivit ghidului cu normele sanitare publicat de Ministerul Sănătății. 

 • Primele rezultate la Evaluarea Națională, afișate astăzi ( 22 Iunie 2020 )

  Emoții mari pentru absolvenții de gimnaziu, la început de săptămână. Rezultatele la Evaluarea Națională au fost publicate astăzi, pe site-ul evaluare.edu.ro și la fiecare instituție de învățământ în parte.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2