Date companie
 
 
 
 

Scuarul de pe bulevardul ”Iuliu Maniu” din București, distrus din motive de ”reamenajare peisagistică”

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Martie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : primaria, 6, sector, arbori, bulevard, iuliu, maniu, scuar, borduri
 

Imagini de coșmar, pe una dintre cele mai importante artere ale Capitalei. Bulevardul Iuliu Maniu s-a transformat în șantier, după ce mai mulți muncitori de la ADP Sector 6 au scos cu tot cu rădăcini din pământ. Potrivit Mediafax, motivul aberant prezentat de primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, este acela că arborii extrași nu se mai potriveau cu noul proiect peisagistic al bulevardului, dar vor fi replantați în alte zone, iar în locul locul lor vor fi plantați alți copaci. Din reamenjarea cu pricina face parte și o supraînălțare a bordurilor. Primarul Mutu a precizat că primăria va elimina de pe scuar și panourile publicitare, iar al doilea rând de borduri a fost pus pentru că s-a eliminat și gardul metalic.

AMBIANȚĂ ”- De ce au scos copacii din pământ? - Pentru bordură și vine altă săpătură. Probabil, pun alți copaci. Noi nu scoatem copaci, noi suntem cu săpătura.”

Bucureștenii cred, însă, că sunt alte interese la mijloc. însă văd alte interese la mijloc.

VOX  ”Trăim într-o țară în care binele comunității este sub binele personal al unora și, din păcate, se manifestă în toate aspectele, inclusiv în scoaterea copacilor din stradă.”

VOX ”Numai copacii? Orice, numai și numai spălare de bani. Părerea mea!”

Redacția Știrilor Național TV și Național 24 PLUS a adresat o solicitare de presa Primăriei Sectorului 6, în care au fost cerute explicații suplimentare cu privire la decimarea scuarului de pe bulevardul Iuliu Maniu chiar în perioada de înflorire a arborilor. Deocamdată, Primăria păstrează tăcerea.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2